|
||
| kendisini eskişehirin havası çarptığı için hastalanmış olup şimdilik cumhuriyet üniversitesi konseri iptal olmuştur..diğer konserlerde tehlikede.. | ||
|
||
| Şebnem Ferah hakkında yazılanları okudum çok güzel ben de katılıyorum diğer üyelere çok güçlü ve kuvetli bir ses şeboculardan ben de inşallah bir gün canlı performansını izleme şansım olur en çok dinlemek istediğim sanatçılardan biridir o muhteşem sesini yakından dinlemeyi çok isterdim şebnem ferah anlatmaya kelimeler yetmez o muhteşem bir kadın şarkılarında bizleri çok iyi anlatıyor ne diyeyim muhteşem biri. | ||
|
||
| çok seviyorum mükemmel biri:) | ||
|
||
tek kelimeyle muhteşem bir kadın inanılmaz bişr sesi var kadın rock sanatçılarının bir numarası bayılıyoum ona
|
||
|
||
| BENCE şebnem türkiyenin en iyi sesine sahip tabi müziği bazen hafif kalıyor öle hafif müzik yaptığı zaman sevmiyorum kendisini böyle bağırdımı yer yerinden oynamalı | ||
|
||
BENCE şebnem türkiyenin en iyi sesine sahip tabi müziği bazen hafif kalıyo öle hafif müzik yaptığı zaman sevmiyom kendisini böle bağrdımı yer yerinden oynamalı Şebnemin eski muzikleri azcık hafif kacabilir ama ozellikle son albumu nu metale kacıyor...Ve sırf bundan dolayı dinlemeyi bırakanlar yada sırf eski albumlerini dinleyenler var..Bazı kesimler de bu tarz muzikleri istemediginden Şebo dinlemeyi bıraktılar ya da sadece eski albumlerini dinliyorlar..
|
||
|
||
ya şebnem ferah iyi güzel hoşta hiç denizli ye gelmiyor.şikayetçiyim ama
|
||
|
||
| şebnem ferah süper ötesi bi bayan hem sesi hem kendisi bayılıyorum ben bu kadına yaaaaa:( | ||
|
||
| kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir afet daha... O'ndan başka yok, olamaz... inanılmaz bir sevgi ve saygı var içimde bu hatuna karşı... |
||
|
||
artık itiraf etme zamanı!..ben resmen kıskanıyorum O'nu
|
||
|
||
| eşi benzeri yok yhaaa | ||
|
||
| o uzaylı tamam mı... | ||
|
||
| puhaaaaaaa | ||
|
||
| şebnem ferah denilen şahsiyet bana rock müziini sevdirmiş yegane insandır:)..kendisinin tüm şarklarını ezbere bilmekte olup,fena halde hayranıyım:)....bir de cümle kurabilsem.. | ||
|
||
| çok begeniyorum şarkılarını | ||