|
||
BENCE şebnem türkiyenin en iyi sesine sahip tabi müziği bazen hafif kalıyo öle hafif müzik yaptığı zaman sevmiyom kendisini böle bağrdımı yer yerinden oynamalı Şebnemin eski muzikleri azcık hafif kacabilir ama ozellikle son albumu nu metale kacıyor...Ve sırf bundan dolayı dinlemeyi bırakanlar yada sırf eski albumlerini dinleyenler var..Bazı kesimler de bu tarz muzikleri istemediginden Şebo dinlemeyi bıraktılar ya da sadece eski albumlerini dinliyorlar.. |
||
|
||
| bulutsuzluk 20. yıl'daki sözlerimi geri alamam performansı bağımlılık yapıyor! müthiş bir yorum!! | ||
|
||
bulutsuzluk 20. yıl'daki sözlerimi geri alamam performansı bağımlılık yapıyor! müthiş bir yorum!! keessinlikle katılıyorum..hayran kaldım:) |
||
|
||
| onno tunç'a saygı albümünde "ünzile" şarkısını seslendirmiş. gerçekten harika bir yorum olmuş. |
||
|
||
onno tunç'a saygı albümünde "ünzile" şarkısını seslendirmiş. kesinlikle çok güzel! dinleyince sarsıyor resmen! sözler müthiş zaten, şebo'nun yorumu da çok güzel olmuş...
gerçekten harika bir yorum olmuş. |
||
|
||
| 10 haziran da kuruçeşme arena da konser veriyor şebnem ferah. ama konserin biletlerine nasıl alabileceğimize dair bir bilgisi olan var mı?? | ||
|
||
10 Haziran daki konser de bedava (butun Koçfestler gibi o da beleş ) Orda olacagım etkinlikler de cabası =)
|
||
|
||
| bence Türk rock müziğinin en iyi kadın vokali | ||
|
||
bence de süper ses mor ve ötesiyle aynı sahneyi paylaşmışlardı gitmek isterdm ama olmadı yaa:(
|
||
|
||
| ünzile şarkısı daha güzel yorumlanamazdı sanırım.etkileyici söylemiş.. | ||
|
||
dünkü şebnem ferah konseri hayatımda gördüğüm en güzel şebnem konseriydi diye bilirim. kadına para veririz bu kadar güzel konser yapmaz şarkı listesi her zamanki gibi bir iki şarkı farklıydı. fırtınayı çok güzel söyledi. fırtınanın sonunda herkesin estürmanlarını konuşturması harikaydı..
|
||
|
||
| bence ÖZLEM TEKİN ama disiplinsiz. | ||
|
||
dünkü şebnem ferah konseri hayatımda gördüğüm en güzel şebnem konseriydi diye bilirim. kadına para veririz bu kadar güzel konser yapmaz Dunku konserde hayatımda sıkılmadıgım kadar sıkıldım Şebo konserinde cunku Sakarya daki konserler herseyi aynıydı..Konusmaları playlisti vs vs.. Ne yapacagını onceden biliyordum ne diyecegini onceden biliyordum.. Dejavu gibiydi...Arkadaslarla bak sımdı sole yapcak dıye dıye gectı konser..Zaten yarısında arkalara gittik uzanarak izledik şarkı listesi her zamanki gibi bir iki şarkı farklıydı. fırtınayı çok güzel söyledi. fırtınanın sonunda herkesin estürmanlarını konuşturması harikaydı.. Koçfesti ilk kez izleyenler icin gercekten superdi diyebilirim aynı duyguları ben de Sakarya da yasadım.. (bu arada gitmene sevindim =) ) Neyse efenim Şebo konserlerine biraz ara vermeye karar verdim yaklasık 2-3 ayda 3 kez gidince bole oluor demekki..Yeni album zamanı geldi de geciyor..Beklemeye gectim artık..
|
||
|
||
dünkü şebnem ferah konseri hayatımda gördüğüm en güzel şebnem konseriydi diye bilirim. kadına para veririz bu kadar güzel konser yapmaz Dunku konserde hayatımda sıkılmadıgım kadar sıkıldım Şebo konserinde cunku Sakarya daki konserler herseyi aynıydı..Konusmaları playlisti vs vs.. Ne yapacagını onceden biliyordum ne diyecegini onceden biliyordum.. Dejavu gibiydi...Arkadaslarla bak sımdı sole yapcak dıye dıye gectı konser..Zaten yarısında arkalara gittik uzanarak izledik şarkı listesi her zamanki gibi bir iki şarkı farklıydı. fırtınayı çok güzel söyledi. fırtınanın sonunda herkesin estürmanlarını konuşturması harikaydı.. Koçfesti ilk kez izleyenler icin gercekten superdi diyebilirim aynı duyguları ben de Sakarya da yasadım.. (bu arada gitmene sevindim =) ) Neyse efenim Şebo konserlerine biraz ara vermeye karar verdim yaklasık 2-3 ayda 3 kez gidince bole oluor demekki..Yeni album zamanı geldi de geciyor..Beklemeye gectim artık..ya bence güzeldi. tabii sen iki kere izlediğin için sıkılmış olabilirsin =) en önde olmak çok güzeldi ama.. |
||
|
||
Arkalarda uzanarak izlemekte guzeldi =) Zaten evde bir de bende videoları vardı Sakarya dakinin onları da izleyerek gidince iyice canım sıkıldı(en ondeydik ole cekmıstık videoları )..Dun en onde olmak gibi bir dusuncem yoktu daha cok konser alanındaki etkinliklerle ilgileniyordum =) (her birinden bisiller kazandım hatta walkman icin Mike bile kazandım..Super bisi ya ''alcam anahtarını'' filan diyor ) Neyse efenim biraz ara vererek ozleyeyim diyorum..Yine de Hoşçakal dahil birkac sarkısı playlistimde durmaya devam edecek o baska mesele..
|
||