|
||
| 16 Ağustos Olarak Açıklanan Albüm Çıkış Tarihi Ertelenmiştir. Türk Rockın Kraliçesi Şebnem Ferah 10 Martta Bostancı Gösteri Merkezinde Gerçekleşen Senfonik Konser performansıyla süslenen DVD Konser Albümü birkaç güne kadar sizlerle buluşacaktır. Merakla beklediğimiz DVD Konser Albümü DVD ve CD olarak satışa sunulacaktır. Şebnem Ferah Dvd Albüm Fiyatı: 21.90 Ytl Şebnem Ferah cd Albüm Fiyatı : 19:90 (Fiyatlar satış noktasına göre farklılık gösterebilir.) |
||
|
||
| senfonik seslerin muhtemelen sonradan eklenme olacağı yada hiç bir ekleme yapılmayıp kup kuru bir şebnem ferah konserinin sadece normal süresinden uzun olduğu seyircisinin orhan baba orhan baba diye bağırdığı bir dvd ye 21.90 ytl vermek ne kadar mantıklı bari gelirini bir vakıfa bağışlasınlar insanlarda bari yardım için aldım desinler hiç zevk alıncak bir yanı yok neresi farklı youtube videolarını birleştir yap bir cd 10 kağıda sat peff özel yanı yok çıkartmış olmak için dvd çıkartmak egosunu tatmin ediyor herhalde hanımefendi benidem bir yerde köşede bulunsun fanları tatmin zaten her daim
|
||
|
||
Çoook seviyorum bu kadını. Sesiyle , duruşuyla vs. Kısaca herşeyiyle mükemmel. (:
|
||
|
||
| ahhh ahhh bu kadın gibi olmak için neler vermezdim ses,görüntü,müzikal herşey çok iyi !.. | ||
|
||
| kesinlikle herşeyiyle mükemmel bir insan.kraliçemiz.. =) | ||
|
||
| Konser DVD si nihayet çıkmıştır... | ||
|
||
| power türk fm yalancısı olarak söylüyorum kasımda albümünü çıkarmaya çalışıyormuş. | ||
|
||
Konser DVD si nihayet çıkmıştır... Konser DVD sinin çıktığını sözlükten öğrendim. Satın almış birisi ama henüz izleyememiş... Yalan söyleyeceğini sanmıyorum... Not; 8 Eylül Unplugged konserinin kaydedilme ihtimali vardır. Not2; 8 Eylülden sonra kısa bir süre dinlendikten sonra, yeni albüm çalışmalarına başlayacağını şebnem bizzat kendisi bildirmiştir. Albüm Kasım ayına yetişebilir yani. Ama zannetmiyorum yine de... |
||
|
||
| yeni kasetini bekliyoruz artık özledik onu yaaaaa | ||
|
||
ne denilebilir ki!! mükemmel bir ses,mükemmel bir yorum,mükemmel bir duruş..mükemmel şarkılar..her şeyiyle çok iyi ya..çok seviyorum onu..
|
||
|
||
ne denilebilir ki!! mükemmel bir ses,mükemmel bir yorum,mükemmel bir duruş..mükemmel şarkılar..her şeyiyle çok iyi ya..çok seviyorum onu.. kesinlikle katılıyorum aynısını diyecektim tekrar etmeyeyim dedim ![]() şebo'suz bir hayat düşünülemez
|
||
|
||
yeni albümünün çıkmasını istediğim,sevdiğim bir müzisyen...
|
||
|
||
| bütün şarkıları birbirinden güzel ama ''kelimeler yetse''en güzel kasetiydi.. yeni kasetini dört gözle beklıyoruz.. |
||
|
||
| http://www.youtube.com/watch?v=uKAuYZjdIlA bodrum antik tiyatrodan işte ben bunu canlı gördüm
|
||
|
||
ŞEBNEM FERAH - 10 Mart 2007 ISTANBUL KONSERİ Dvd ve CD ![]() |
||