|
||
sezen aksu'nun aşktan ne haber şarkısının sonunda çığlık attığını daha yeni keşfettim bir de pazar günü ondan sonra konserinin yayınladılar şok oldum ![]() pazar günü nerede konserini yayınladılar? |
||
|
||
Dvdyi izleyemeyenler çok şey kaçırdı bence.Sadece dinleyeyim yeter diye düşünmek yanlış aslında.Dvd de son derece güzel ve röportajlar falan var.Kesinlikle izleyin
|
||
|
||
| hayatımın anlamı, sebosuz bir hayat düşünemiyorum bile... | ||
|
||
sezen aksu'nun aşktan ne haber şarkısının sonunda çığlık attığını daha yeni keşfettim bir de pazar günü ondan sonra konserinin yayınladılar şok oldum ![]() pazar günü nerede konserini yayınladılar? şok oldum 10 mart konserini yayınladılar |
||
|
||
| SBNEM FERAH HAKKINDA SOGUK, İNSANLARA MESAFELİ OLARAK DŞÜNENLER YANILIYORLAR ASLINDA O COK EĞLENCELİ VE SICAK BİR İNSAN.. | ||
|
||
sil baştan şarkısına bayılıyorum. bende şu aralar bayılıyorum bu şarkıya
|
||
|
||
| ben bir mülteciyim ve ay senfoniye çok yakışmış.. | ||
|
||
| Şebnem Ferah'ın DVD satışları piyasadaki cd satışlarını da geçerek rekora koşuyor. Kısa zamanda kırılması zor bir rekorla Türkiye'de DVD lerinin de satabileceğini kanıtlayan Şebnem Ferah 50 bin gibi şimdiden geçilmesi zor bir tiraja sahip oldu. Türkiye'nin en önemli performans sanatçılarından biri olan Şebnem Ferah'ın, gerek sahne tasarımı, gerekse senfoni orkestrasının eşliği ile diğer performanslarından ayrılan ve sadece İstanbul seyircisinin izleme olanağı bulduğu "10 Mart 2007 İstanbul Konseri"; CD ve DVD seçenekleriyle tüm sevenlerine geçtiğimiz ay ulaştı... |
||
|
||
| o bir tanE gerçekten sahne performansıda mükkemmel her yönüyle çok iyi | ||
|
||
| bütün şarkıları harika!!!anlatmak istediklerini çok güzel anlatıyo.. babam oğlum bitiyorum o şarkıya |
||
|
||
bütün şarkıları harika!!!anlatmak istediklerini çok güzel anlatıyo.. katılıyorum babam oğlum bitiyorum o şarkıya bir de eski şarkıları! onlar daha güzel bence
|
||
|
||
türkiyenin bir numaralı vokallerinden biri sesi harika yaa
|
||
|
||
| türkiyenin bence tek "rocker" solisti..tabi ki kadın olarak.. |
||
|
||
ister kadın ister erkek şebnem tek onu dinlerken güç alıyorum yok böyle bişey kuvvetim artıyor...resmen tapıyorum ona....her yaptığı iş mükemmel....tarifsiz..tek...kendi gibi...şebommm bir tane... |
||
|
||
tek kelimeyle müthişşşşşşşş
|
||