|
||
| ya bu habere çok sevindim ben nejat abiye zaten hastayım şebo zaten kraliçemiz özlemle birlikte ilişkileri inşallah iyi giderde mesut olurlar. | ||
|
||
arkadaşlar şebnem ferahın istanbulda konser verecek mi bir bileniniz var mı
|
||
|
||
| ben hastayım şeboya özellikle üvey şarkısına çok güzel Biraz sarhoş biraz aşığım ben uyurken siz umudu ararım Yok ellerimde aşkım yok ne üzgün ne kırgınım Üvey çocuk olmadım üvey anne olmadım üvey insanlıkmı alın yazım Aşkına doyamadım karardı aydınlığım Üvey aşklar mıymış alın yazım Acıyı da derdi de severim ben yanımdan geçer beni büyütürler Yok yok olmaz inancım yok ne üzgünüm ne kırgınım Üvey çocuk olmadım üvey anne olmadım üvey insanlık mı alın yazım Aşkına doyamadım karardı aydınlığım Üvey aşklar mıymış alın yazım |
||
|
||
| cığlıklarına acaip bitiyorum yaa superr | ||
|
||
ya bu habere çok sevindim ben nejat abiye zaten hastayım şebo zaten kraliçemiz özlemle birlikte ilişkileri inşallah iyi giderde mesut olurlar. İnşallah =) İkisinide çok seviyorum (:
|
||
|
||
| şebnem ferahın sesi çok güzel çığlıklarına bayılıyorum şarkıları muhteşem |
||
|
||
| 23 şubatta izmirde ordayım ben orda olacagım. | ||
|
||
| Rock müzikte özellikle bu sene büyük bi çıkış oldu.Seninde katkın var.Özellikle BGM'de verdiğin konser harikaydı.DVD'si de çıktı.Sen ne diyorsun bu sene için ? Tabi sizin dediğiniz gibi bu sene gerçekten çok değişik,farklı ve güzel albümler ortaya çıktı.Bunların başında Hayko Cepkin,Malt,Gripin,Aslı gibi isimler önplandaydı.Live konserlerinde de çok büyük olaylar oldu.Özellikle Rock'n Coke'ta Hayko Cepkin'in performansı yılın en büyük damgası oldu benim fikrimce.BGM'de verdiğim konsere gelince gerçekten büyük kitle vardı.Şu zamana kadar zevk alarak verdiğim konserler sayılıdır fakat bu konserde de coştum diyorum.Benim ardımda Hayko Cepkin'de BGM'de yine olağanüstü bir konser verdi.19 Ocak'ta yeniden bir konser vereceğim BGM'de,aslında istanbul'un o bölgesi resmen rock'a doydu çünkü sene içinde Duman'da konser vermişti.Bu sefer daha çok kişiye konser vereceğime inanıyorum.Ama Hayko'nun o damarlar içindeki konserinin etkisinden çıkmış değilim(gülüyor). şebnem ferahın hayko cepkine övgü dolu sözler ettigi röportaj. |
||
|
||
| en çok VAZGEÇTİM DÜNYADAN adlı parçası | ||
|
||
Sevgilim ve dostum, babam - oğlum, arkadaşım - aşkım HERŞEYİMSİN SEN ŞEBOOO
|
||
|
||
| geçen yaz bodruma gelmişti akustik konseriydi süüüperrrdiii tabiki arabaya binerken yanımdan geçti yakından gördüm ama tanışamadım bu yaz tanışırım umarım konserden sonra kule bara gitmiş hayranlarıyla çok ilgienmiş çok sabırlı bi insan gerçekten |
||
|
||
| çokkkk seviyorum Türkiye'de en iyi kadın rocker! |
||
|
||
| 23 şubatta izmirde gelde gitme allah be. | ||
|
||
| ..sil baştan başlamak gerek bazen hayatı sıfırlamak..BİTANESİN ŞEBOO | ||
|
||
| bugün posterinin bizim işyerinin duvarına smışlkardı 2 dk sonra aldım bayagı bir büyük yanlız bende dayanamadım aldım evimde şimdi şebo harika bir müzisyen. | ||