|
||
| Türkiye'nin en iyi kadın rock şarkıcısı | ||
|
||
bugün İzmir'de Tınaztepe Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Şebnem Ferah ve Hayko Cepkin'in konseri var gitmek isteyenlere duyurulur.
|
||
|
||
| arkadaşlar konser saat kaçta başlıyor.kapı açılışını sormuyorum. | ||
|
||
Benim dediğim mi artık geçti ama söyliyeyim 8.30 gibi başlamış sanırım.
|
||
|
||
| şarkılarının hepsi ayrı güzel.. ama bende can kırıklarının apayrı bi yeri var.. özellikle bu şarkıda ki bağırması süper..
|
||
|
||
söylenecek tek birşey var.o herşeyiyile mükemmel birisi.
|
||
|
||
| onun gibisi bir daha zor gelir.... | ||
|
||
| Can Kırıklarını ne güzel söyler öyle..insanı rocka teşvik edercesine.. | ||
|
||
sil baştan harbi süper. dinledikçe dinleyesim geliyor.
|
||
|
||
| off off onu anlatmaya kelimeler yetmezki çok aşırı seviyorum..onun gibi bir ses, söz yazarı gelmez bir daha..o yüzden kendimi onu duyabildiğim için şanslı hissediyorum.. | ||
|
||
| Blue jean Haziran 2008 sayısında kendisiyle yapılan röportajdan; Doğu'nun(Yücel) sorduğuna adım gibi emin olduğum soru ![]() Öncelikle en çok merak edilen soruyla başlayalım...(Şebnem burada kaşını yukarı kaldıran msn smiley'sine dönüştü, neymiş o acaba diye) Evet, Sawyer nasıl biriydi? ![]() Televizyonda göründüğünden çok daha yakışıklıydı!
|
||
|
||
Can Kırıklarını ne güzel söyler öyle..insanı rocka teşvik edercesine.. öyleymis ama gercektende ... dikkat ettim
|
||
|
||
harika bir ses ve onu takip eden muhteşem şarkı sözleri.... türkiye gibi müzisyenlerin desteklenmek yerine ezildiği bir ülkeden eşi benzeri bir daha zor çıkar
|
||
|
||
| vazgectim dünyadan, sigara, deli kizim uyan, yagmurlar, sil bastan, ünzile, mayin tarlasi,.. hepsi cok sevdigim parcalar. sebnem'in sesi cok güzel gercekten. seviyorum
|
||
|
||
| çakıl taşlarını seviyorum | ||