|
||
| arkadaşlar derin esmer,morveotesinin şehir ve bırak zaman aksın albümlerinde bulunmuş olan bir üyesiydi.ancak ben derin'in de bu forumda yer alması gerektiğini düşünüyorum.neticede grubun ilk dönemlerinde bulunmuş ancak,daha grubun meyvesini bile alamadan gruptan ayrılmıştır. derin esmer sitesinde aralık 2005'ten önce albümünün çıkacağını duyurmuştu ancak bilirsiniz ülkemizde yavaştır işler... sessizlik,çelişki gibi çok sevdiğim şarkıların yazarı olan bu insan hakkında -belki- bilgi almak isterseniz: www.derinesmer.info |
||
|
||
| evet albüm çıkaracağını biliyorum ama ne zaman çıkaracak biliyor musunuz ? | ||
|
||
| henüz belli değil albümün çıkış tarihi...bekliyoruz öylece...elbet çıkacak... sessizlik... sakinliğe ihtiyaç var.......... |
||
|
||
evet bu aralar bi albüm haberleri dolaşıyor ortada. Derin mvö nün 5. üyesi her zaman destek tam destek
|
||
|
||
çok kibar bir insan derin esmer.ama bildiğiniz gibi yakında albumu çıkıyor ve artık mor ve otesinin bir üyesi olarak anılmak istemiyor.yanlış anlamayın sakın, eski üyesi denilmesi başka bir diğer üyesi denilmesi başka.görüldüğü üzere fark var.derin esmerin mor ve otesinde bulunduğu dönemler çok geride kaldı..ama tabi ki bizden destek her zaman tam olacak sebep de kaliteli bir müzisyen olmasıdır.yakında istanbulda sanırım babylonda imza töreni vardı ama gün ne zamandı hatırlayamıyorum belki de bugündü
|
||
|
||
| Derin Esmer'in Harun Abinin akrabası söylentisi var bu doğru mu? | ||
|
||
| ben yok diye bilmekteyim... | ||
|
||
| http://www.derinesmer.info/ dan haberleri öğrenebilirsiniz hatta mvö hakkındada konuşmuş | ||
|
||
| ya derinin albüm işi ne oldu...çok gecikmedi mi? | ||
|
||
derinin resmi var mı ![]() ![]() ![]() ??
|
||
|
||
derin esmer bu melis
|
||
|
||
| Büyük Düşler'de teşekkürler kısmında Alper Tekin'le ilk başta bulunan mükemmel insanlardan birisi | ||
|
||
| derin esmer...hakkında fazla bir şey bilmiyorum aslında ama iyi çalıyordu hatırladığım kadarıyla... da ya o resimdeki alper tekin değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa
|
||
|
||
| yok o hakkaten derin esmerin resmi=) | ||
|
||
doğrudur ya...benim hafızam iyi değildir özellikle yüzleri hatırlayamam çünkü...zihin karışıklığı desen o da var...
|
||