|
||
Kendisinin adını bir forumda gördüm.(Eğer forumda gördüğüm kişi Derin Esmer ise)Derin Esmer Deja-vu ve Direc-t'i seviyor. Arkadaşlar ben ona mail atmıştım bu konu hakkında.Bakın isterseniz; soru: Derin Abi merhaba. ![]() Direc-t forumunda derin esmer adlı bir üye mevcut.Acaba o sen misin? cevap: merhaba ezgi; direc-t forumundaki derin esmer ben değilim... Yanlış bilgi için hepinizden özür dilerim.
|
||
|
||
| şarkı sözleri çok iyiydi,sevgiyle anıyoruz... | ||
|
||
| sesini gerçekten çok beğeniyorum.. sessizlik şarkısı ise beni en çok duygulandıran müthiş mor ve ötesi şarkılarından... | ||
|
||
| sabahın köründeyle sesini dinlemiştim.kendisinde metalci ruhu olduğnu hissettim | ||
|
||
Ben Derin Abi'yi çok seviyorum.Ego mogo çok diyorlar ama tanımıyorum kendisini.O konuda konuşmak istemem.Dediğim gibi tanımıyorum ama yine de ona karşı içimde hep bir sıcaklık var.
|
||
|
||
| kendini özleten,albümünün çıkmasını merakla beklediğim insan... | ||
|
||
Evet albüm ne zaman çıkacak acaba baya oldu çıkacak denildiği aslında...
|
||
|
||
| ya tabi deri esmer herşeyiyle iyi bir insan ama mvö eski haliyle devam etseydi belki de bu kadar ses getirmeyecekti,yalnız şarkı,beyaz vs.eski albümlerinden sevdiğim şarkıları var ama bugün yaptıkarı müzikler daha iyi diye düşünüyorum,haksız mıyım.Mesela cambaz eski sayılabilecek bir şarkı ama hala ses getiriyor.Bu yüzden ben kerem özyeğen ve burak güven in gruba katılmasıyla grubu daha iyi yerlere geldiğini düşünüyorum.Ama hiçbir zaman da alper tekin veya derin esmer iyi değil demedim,onlar da iyi çalıyodu ama mvö gül kendine den sonra baya büyük ses getirdi??? | ||
|
||
| ne olursa olsun onların farklı bi havaları var bence!albümü biran önce cıkmalı |
||
|
||
| sesizlikler çıglıklarla son bulur. ve Derin esmerin sesi harıka bence dinlemeye deger. |
||
|
||
| grubun eski ve takdir edilir üyelerinden keşke hiç ayrılmasaydı benim için hala bir mor ve ötesi üyesi yeni albümünün çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum..... | ||
|
||
| çelişki harikaydı. | ||
|
||
| Çok iyi blues ve jazz alt tabanın sahip bir müzisyen ve enstrumanistdir.Şehir albümünü dinleyen bir çok kişi,parçalarda gerek jazz,gerek blues,gerekte funk örneklerine rastlamışlardır.İyi bir vokalist olmasada,kendine ait bir sesi vardır ve parçaları vurucudur. Mor ve ötesi'nin en büyük kaybıda Derin Esmer gibi bir müzisyeni kaybetmek olmuştur. |
||
|
||
| seviyorum ama iyi ki gitmiş..o gitmeseydi kerem özyeğen gibi bi virtüözü belki de hiç tanımayacaktık!! | ||
|
||
Kendisini yıllar sonra hala özlettirebilen insandır... Şehir'de diğer üyelerde bir çocuksuluk, amatörlük varken profesyonelliğiyle öne çıkmıştır...Çok severim kendilerini... Ego olayları hakkında pek yorum yapmak istemem ama tam otorite duruyor adam cidden
|
||