|
||
derin esmerin yeni albümü çıkacaktı haberin bayağı oluyor arkadaşlar bu konuda kesin birşey bilen var mı
|
||
|
||
çok yönünü örnek aldığım bir insan yaşım itibariyle zamanında tanıyamadığm mor ve ötesinin temelinde olan kişi formdaki ilk adımın derin olmasının sebebide bu
|
||
|
||
| belki gitmesini istemezdik ama... kerözümüzü kazandırdı sonuçta bize... iyiki vardı... ama iyiki böyle varlar!... | ||
|
||
derin esmerin yeni albümü çıkacaktı haberin bayağı oluyor arkadaşlar bu konuda kesin birşey bilen var mı ![]() bu soruyu haftalar önce sormuştum bana yardım edebilir misiniz
|
||
|
||
derin esmerin yeni albümü çıkacaktı haberin bayağı oluyor arkadaşlar bu konuda kesin birşey bilen var mı ![]() bu soruyu haftalar önce sormuştum bana yardım edebilir misiniz ![]() http://www.derinesmer.info adresinde en son 2006'da albümle ilgili bazı detaylar vermiş. daha sonrada herhangi bir bilgi yok.. kesin tarih yada çıkıp çıkmayacağı kesin değil bana kalırsa... |
||
|
||
TEŞEKÜR EDRİM YARDIMINIZ İÇİN SABIRSIZLIKLA BAKLİYORUM DERİN ESMERİN YENİ ALBÜMÜNÜ ...
|
||
|
||
rica ederim (: bende meraklardayım
|
||
|
||
biri bana onun grubtan neden ayrildigni söyleyebilir mi? dahademin tesadüfen birsey okudumda inanmak istemedim, aranizda bilen varsa nolur yazsin
|
||
|
||
| uyumsuzluk demişlerdi. | ||
|
||
| Ben derin'i çok özlüyorum... o çok farklıydı benim için.. | ||
|
||
| acıklı olmuş ayrılmaları ama sanırım yani bildiğim kadarıyla grubun düzenini bozuyormuş.konuşulanların dışına taşıyormuş falan işte sonra harun'a da ayrılma kararını açıklamak düşmüş... | ||
|
||
morveötesi nin eski üyelerini hep sevgiyle anıcağım ÖZELLİKLE DERİN ESMER ona ayrılan yaşam alanını BEN de protesto ediyorum
|
||
|
||
| DERİN SELAMLAR | ||
|
||
biri bana onun grubtan neden ayrildigni söyleyebilir mi? dahademin tesadüfen birsey okudumda inanmak istemedim, aranizda bilen varsa nolur yazsin Mor ve Ötesi'nin o yıllarda karmaşık bi hayatı olduğundandır belki...
![]() |
||
|
||
biri bana onun grubtan neden ayrildigni söyleyebilir mi? dahademin tesadüfen birsey okudumda inanmak istemedim, aranizda bilen varsa nolur yazsin Mor ve Ötesi'nin o yıllarda karmaşık bi hayatı olduğundandır belki... ![]() |
||