|
||
biri bana onun grubtan neden ayrildigni söyleyebilir mi? dahademin tesadüfen birsey okudumda inanmak istemedim, aranizda bilen varsa nolur yazsin Mor ve Ötesi'nin o yıllarda karmaşık bi hayatı olduğundandır belki... ![]() |
||
|
||
| şehir deki tşk. bölümünü okudum.. ve... ömrümde daha güzel bir tşk. bölümü okumadığımı anlamış bulundum. | ||
|
||
çelişki harikaydı. evet harun söylese olmazmış dediğim şarkılardan biri. |
||
|
||
| BANA KALIRSA BİR GEMİDE iki kaptan olmayacağından derinciğimi göndermişler gerisi bahane | ||
|
||
| Derin Esmer Travian Adlı bir Online Oyun'da bana ve birliklerime saldırdı. Stratejisi güçlü olan çok iyi birisi. tebrik ediyorum . ayrıca ayrılma nedeni 1999 depremi ile ilgili. | ||
|
||
Derin Esmer Travian Adlı bir Online Oyun'da bana ve birliklerime saldırdı. Stratejisi güçlü olan çok iyi birisi. tebrik ediyorum . ayrıca ayrılma nedeni 1999 depremi ile ilgili. anlattığınız olayı biraz açabilir misiniz? burada hepimiz mor ve ötesi olarak son durumunu merak ediyoruz
|
||
|
||
| arkadaşım Derin Esmer'in bir online oyunda oynadığını söylemişti. ilk başta inanmamıştım ama cidden öyleymiş. Bir ara ( geçen pazar galiba ) Derin Esmer'in yönettiği köylerden birine saldırdım. ve o da bana saldırarak ( bunlar oyunda geçiyor. ) beni yok etti. siteye " www.travian.com.tr " den ulaşabilirsiniz. Derin Esmer'in Nickni burada açıklayamayacağım. ö.m. yolu ile öğrenmek isteyen olursa ancak ona söylerim. 1999 depreminde ayrıldığı bir duyumdur sadece. |
||
|
||
| benim hakkımda yaptığınız yorumlar için teşekkürler | ||
|
||
benim hakkımda yaptığınız yorumlar için teşekkürler boşuna gelip burda ben derin esmer'im yok harun tekin'im diyen insanlara pek sıcak bakmıyoruz ![]() konudan devam edelim... |
||
|
||
Bulabilir misiniz bilmiyorum ama Rolling Stone haziran 2006 sayısında muhteşem bir röportaj ve derleme bulunuyordu ve bu konuya da değinmişler.şimdi şöyle oluyor yazılanlara göre..Derin Esmerle bir müzikal uyum anlaşmazlığının yanı sıra Derin Esmer hep önde olmak istiyormuş eğer öyleyse doğru bir karar vermişler yoksa grup dağılırdı zaten. (buradan sakın Derin Esmer düşmanı olduğumu çıkarmayın çok severim kendilerini ve albüm çıkarsın diye bekliyorum ama neden çıkaramadığını da bilmiyorum........ )
|
||
|
||
şehir deki tşk. bölümünü okudum.. ve... ömrümde daha güzel bir tşk. bölümü okumadığımı anlamış bulundum. KESİNLİKLE KATILIYORUM ÇOK ÇOK GÜZELDİ. ÇOK İÇTEN VE HÜZÜNLÜ
|
||
|
||
seviyordum
|
||
|
||
| Yanlış hatırlamıyorsam ''grup elemanlarının solo albüm yapması hakındaki düşünceleriniz'' diye bir konu vardı.Bence grup elemanlarının hiçbirisi solo albüm yapmasın ama Derin Esmer için aynı şeyi söyleyemiyeceğim.Böyle bir müzik dehasının müzik aleminde bunca abidik gubidik insan varken müzik dünyasından silinmesini kesinlikle gönlüm kabul etmez.O yüzden Derin Esmerin albüm çalışmalarını şiddetle destekliyorum.Kendisi Mor ve Ötesi'yle bazı anlaşmazlıklar yüzünden ayrılmış olabilir, Mor ve Ötesi ve Derin Esmer artık birbirlerinden tamamen farklı çizgilerde ve günümüzde birbirinden tamamen farklı misyonları olan iki sanatçı gibi gözükebilir ama bugün bizim Mor ve Ötesi fanı olmamız Derin Esmer'i unutmamız, onu yok saymamız anlamına kesinikle gelmez; böyle düşünenlere de karşıyım.Nitekim ilk iki albümde onun gruba ne kadar faydası olduğu ortada.Çelişki, Sessizlik gibi Mor ve Ötesinin bence en güzel şarkılarının altında imzası olan bir müzisyen ve ben yukarıdada belirttiğiim gibi Mor ve Ötesi ile günümüzde tamamen farklı yollarda da olsa Derin Esmeri desteklemeye ve Derin Esmer fanı olmaya devam edeceğim. | ||
|
||
| İçi kıpraşmışmıdır acaba dün akşam?.. veya aramışmıdır tebrikler için?..bilmiyorum bir an aklıma geldi.. |
||
|
||
Ah Derin Esmer ah nerelere kayboldun sen senin gibi bir yeteneğin müzik dünyasında bunca kalitesiz insan varken kaybolmasını hiç istemem bir an önce çıkar şu albümünüde bende dahil olmak üzere hayranlarını bir sevindir.
|
||