|
||
Ah Derin Esmer ah nerelere kayboldun sen senin gibi bir yeteneğin müzik dünyasında bunca kalitesiz insan varken kaybolmasını hiç istemem bir an önce çıkar şu albümünüde bende dahil olmak üzere hayranlarını bir sevindir. ![]() Bir gelse..Ortalara çıksa..
|
||
|
||
derin esmerin resmi filan yok mu çok merak ettim
|
||
|
||
sabahın köründe klibinden bir kare..
|
||
|
||
Hmmm ay ismi çok güzel Derin Esmer bana ilginç geldi
|
||
|
||
| ortalardan kaybolması çok kötü ya keşke ortaya çıksa... | ||
|
||
| bır ara duymustum | ||
|
||
| vay be |
||
|
||
| DERİN COK DERİN BİRİ COK İİ Bİ YORUMCUU ![]() GİTMESİNE ÜZÜLDÜĞÜM YEGANE KİŞİ |
||
|
||
neden ayrıldı gruptan belli bi sebebi vardır herhalde
|
||
|
||
| iyi biri olduğuna şüphe yok elbette..ama artık geri dönsün diye uğraşamayız heralde..onun yerine gelenlerle devam etmek onu geri istemekten çok daha iyi.. | ||
|
||
| cursed_muse katılıyorum sonuşta derin esmer de mor ve ötesine emek vermiş bir dostumuz | ||
|
||
| derini de unutmayalım! | ||
|
||
| Derin olmasaydı Harun'u kim şarkı söylemeye teşvik edicekti. Belki yine Harun solist olucak şarkı söylicekti ama belki bu çok geç olucaktı. Hemde Derin de bu gruba büyük emek veren kişilerden kurucularından. Onu görmezden gelmek emeğe saygısızlık olur. Derin iyiki vardın iyiki hala varsın. | ||
|
||
iyi biri olduğuna şüphe yok elbette..ama artık geri dönsün diye uğraşamayız heralde..onun yerine gelenlerle devam etmek onu geri istemekten çok daha iyi.. ablamız her zamanki gibi doğru söylüyor kim tutar seni +++Korn++
|
||
|
||
mvö ni ilk dinlemeye başladığımda hastasıydım kendisinin ;Dalbüm yapsada sesini duysak tekrar..özledim valla
|
||