|
||
| grup elemanlarının hepsi iyi ki böyle iyi bir grup çıktı ortaya diye düşünüyorum | ||
|
||
yaff abi naapmıssnz siz ya kim harunn kuzeni km deil alper mi derinmi yafff aralarında bir akrabalık yok. kimse kimsenin birşeyi değil.
kafamı karıstrdnz ![]() |
||
|
||
Ben size şöyle açıklayayım.Derin Esmer, Harun'un kuzeni.Alper Tekin, Harun Tekin'in kardeşi.Özlem Tekin, Alper Tekin'in sevgilisi, sonra Kerim Tekin de öyle bir şey :D:D:DHiçbirinin arasında akrabalık yoktur. 1995 yıllında çıkan grup, aynı okuldan (Alman Lisesi) ve aynı sınıftan mezun 4 gencin kurduğu bir gruptur.Hatta okul yıllarında da beraber çalıp söylüyorlardı. |
||
|
||
Derin mvö Şehir ve Bırak Zaman Aksın albümünde yer alıyor hatta yeni albümü çıkacak galiba 2.si resmi konulmuş, o derin değil alper tekin arkadaşlar ![]() w değil v. |
||
|
||
| ben hala ısrarla Derin Esmer'in albüm olayını soruyorum arkadaşlar.ne oldu haberiniz var mı... çıkmayacak mı... ya da çıktı da benim mi haberim yok?? | ||
|
||
| bir ara kesin tarih veren bir siteye raslamıştım.. yalan mı ne.. ben de merak ediyorum | ||
|
||
ali soner albüm hakkında hala çalıştıklarını söylüyordu bir kaç ay önce ancak son durumdan haberdar değilim.benimde beklediğim bir albüm.umarım bir aksilik çıkmaz.mor ve ötesi ile de arasında ne geçtiği beni ilgilendirmez.şehir ve bırak zaman aksın da ki şarkılarına va imzalarına hayran kaldığım bir kişilik.
|
||
|
||
| www.derinesmer.info bütün sorularınız için... kendisine mail atınca da geciktirmeden cevaplıyor derin esmer. |
||
|
||
| Evet, albüm hakkında attığım mesajı bir gün olmadan cevapladı. Gerçi albüm hakkında yine kesin bir bilgi vermedi ama sağ olsun, en azından ''Orada bir Derin Esmer var, uzakta.'' diyebiliyorum. | ||
|
||
çelişkiyi güzel yorumlayan kişiii
|
||
|
||
YA NEDEN AYRILDIII? fikir ayrılıkları..müzikal anlamda uyuşmamazlık.. |
||
|
||
| bence mor ve ötesi ve derin esmer birleşseler nasıl olurdu acaba türkiye ayağa kalkar ve sağcıların hepsinin milliyetçilik damarları kabarırdı diye düşünüyorum |
||
|
||
www.derinesmer.info bütün sorularınız için... kendisine mail atınca da geciktirmeden cevaplıyor derin esmer. evet!bana da cevap yazdı.gerçi sorduğum sorunun cevabı onun sitesinde yazıyormuş.ama o yine de cevap yazmış
|
||
|
||
| Bu da onun kendisini sevenlere değer verdiğini gösterir.. İçten bir insan... | ||
|
||
| galiba "bırak zaman aksın" albümünün teşekkür bölümünde "bana ayrılan yaşam alanını protesto ediyorum" diyerek kimseye teşekkür etmemiş, ama haklı bir tepki ortaya koymuş kişilik. sesini sevmiyorum açıkçası. çelişki şarkısını harun abi de söyleyebilirdi, herşeye boşvermiş gibi söylüyor şarkıları... |
||