|
||
| Harika bir şarkı sözü yazarı bence...Aurıca sevmemin bir nedeni de Harun Tekin'i vokalistliğe teşvik etmesi... | ||
|
||
| Evet, ben de duyunca çok şaşırmıştım... Harun Abi nasıl oldu da bu yeteneğini keşfedemedi, önceden demiştim... | ||
|
||
YA NEDEN AYRILDIII? fikir ayrılıkları..müzikal anlamda uyuşmamazlık.. |
||
|
||
| çelişkiyi çok güzel yorumlayan insan? bir de derin esmer solo albüm çıkartacaktı bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı? |
||
|
||
| mesela şöyle hep en ön planda o olmak istiyormuş.bir şarkıda piyano olsun falan demişler, o "ben sahnede geri planda kalırım, görülmem" demiş. bir röportajda okumuştum.bu gibi şeyler... | ||
|
||
çelişkiyi çok güzel yorumlayan insan? evet kendi sitesi var burda da arkadaşlar yazmışlardı oraya gir yazıyor zaten ayrıntılı bir şekilde.bildiğim kadarıyla yakın bir zamanda geliyor.
birde dern esmer salo albüm çıkartcaktı bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı? |
||
|
||
| ya birşey daha var derin esmer kendi isteğiyle ayrılmamış harun tekin söylemiş ona gruptan ayrılması gerektiğini ve 'artık seninle çalışmayacağız' demiş... | ||
|
||
| evet bırak zaman aksın çıktıktan hemen sonra.o da en azından şu albümün konserlerine beraber çıksaydık keşke demiş..ama nafile!! | ||
|
||
evet bırak zaman aksın çıktıktan hemen sonra.o da en azından şu albümün konserlerine beraber çıksaydık keşke demiş..ama nafile!! ya en kötüsü de bunu ona harun tekinin söylemesi..
|
||
|
||
| kader... bırak zaman aksın'ın teşekkür bölümünde ""...natali, ali, ilker ve kemal'e, kerem özyeğen'e, hakan tamar ve güvene..." diye bir bölüm var... |
||
|
||
| neden en kötüsü bunun harun tekinin söylemesi? | ||
|
||
evet bırak zaman aksın çıktıktan hemen sonra.o da en azından şu albümün konserlerine beraber çıksaydık keşke demiş..ama nafile!! ya en kötüsü de bunu ona harun tekinin söylemesi..evet harun abi de öyle demişti röportajda çünkü çok iyi ve eski bir arkadaşıymış.ama olmuyor söylemek zorundaydık demişti. |
||
|
||
| keşke tanısaydım dediğim insan | ||
|
||
| çelişki ve özellikle sessizlik şarkıları mvö'nün en beğendiğim şarkılarındandır.''bana bir kutu sevgi al,bir kutu umut ve neşe al.alabilir misin?ne duruyorsun?!''bu sözler o kadar hoşuma gidiyor ki!...bu sözlerin sahibinin albümünü aylardır bekliyorum...umarım en kısa zamanda çalışmalarını tamamlar... | ||
|
||
| evettttt!!!sözler çok güzelmiş. | ||