|
||
çok sevdiğim eski mor ve ötesi elemanı
|
||
|
||
çelişki ve özellikle sessizlik şarkıları mvö'nün en beğendiğim şarkılarındandır.''bana bir kutu sevgi al,bir kutu umut ve neşe al.alabilr misin?ne duruyorsun?!''bu sözler o kadar hoşuma gidiyor ki!..bu sözlerin sahibinin albümü aylardır bekliyorum...umarım en kısa zamanda çalışmalarını tamamlar.. ilk albümden böyle güzel sözler yazabiliyorsa.kim bilir sonraki albümlerde nasıl kendini geliştirip ne kadar güzel şarkılar yapacaktır.
|
||
|
||
| ya arkadaşlar öncelikle tanımadığımız biri sonuçta kendisi, o yüzden yorum yaparken kırıcı sözler kullanmak gereksiz bence!!! tanıyan arkadaşlara sözüm yok tabi yani bir de zaten bu olaylar on sene önce yaşanmış bitmiş o zamandan bu zamana değişmiş olabileceğini düşünüyorum ve kendisinden sağlam bir albüm bekliyorum
|
||
|
||
| eski roll röportajında derin ile olan problemler için şöyle demiş harun tekin: kayıtlar bittiğinde(BZA) artık grubun anlaşmazlıklar çevresinde dönen bir hayatı vardı neredeyse derinle olmuyordu.... bunun üzerine liderlik savaşı mı diye soruluyor gelen cevap şu: daha basit şeyler sosisli mi alalım hamburgere kadar uzanan bir anlaşamama ben uyumsuzluk olarak görüyorum....kerem kabadayı da sahaya bire karşı 3 şeklinde çıkıyoruz diye araya girmiş ilginç.... |
||
|
||
şehir albümünde ingilizce şarkıları süper yorumlayan kişi ![]() pppppppaaaaaaaassssssstttttt
|
||
|
||
| şehirden az çok biliyorum onu. yani o zaman da dinlerdim ama küçüktüm hayal meyal hatırlıyorum sesini gene de severdim sanırım yoksa neden hala mvö dinleyeyim ki | ||
|
||
| her mor ve ötesi konserinde aklıma gelir, derin olsa da bir çelişki söylese diye:) | ||
|
||
Bence sesi süper.Derin'in albümü hakında birşey bilen var mı?Çıktı mı albümü
|
||
|
||
| hayır çıkmadı bu gidişle çıkıcak gibi de değil | ||
|
||
| arkadaşlar farkettim de şehir albümünün teşekkürlerinde Derin abi şunu yazmış: 'öğreniyorsun, daha yol çok uzun',buyurduğum yoldaşıma.. bence bunu Harun abi için söylemiş ![]() düşünüyorum da Derin abiye çok şey borçluyuz.Hem kendi yetenekleriyle hem de Harun abiyi şarkı söylemeye iterek mvöne güzel bir temel atmış
|
||
|
||
albüm teşekkürlerini beğendiğim kişi ![]() her albümde teşekkürlere çok hoş şeyler yazmış
|
||
|
||
her albümde her albümde derken?? |
||
|
||
"bana ayrılan yaşam alanını protesto ediyorum!" gibi.. (bakınız: bırak zaman aksın!)
|
||
|
||
Derin abinin bulunduğu her albümde.yani sadece bzk ya da sadece şehirdeki değil.ikisinin de teşekkürlerini çok beğenmişimdir. |
||
|
||
derin esmeri ilk dinlediğimde çelişkiyi söylüyordu ![]() apayrı bir havası var.ben biraz direc-t in denizini anımsıyorum onu dinlerken umarım solo albümüne de kavuşuruz |
||