|
||
| arkadaşlar; yorum yaparken lütfen dikkatli olun, tamam sevmiyor olabilirsiniz ama burada kullanılan bazı sözleri çok çirkin buldum. lütfen saygıyı koruyun. albümü çıksa da şu özlediğimiz sesini dinleyebilsek dediğim kişi. severim ben kendisini. ilk iki mvö albümünde de çok başarılı bulurum keşke gruptan ayrılmasaydı derdim ama o ayrılmasaydı bazı şeyler olmayacaktı ve en önemlisi kerem abicim olmayacaktı! umarım gruptan ayrılmak zorunda kaldığı için üzgün değildir, ama müzikle hala içiçe olduğundan ben mutluyum, umarım o da mutludur bence hem sesi güzel, hem de gitaristliği kerem abi ile arasında bir karşılaştırma yapmak doğru olmaz diye düşünüyorum.sonuçta ikisinin de yeri ayrı bence. ilk iki albümde teşekkür kısımlarına yazdıkları çok ilginç bence... "bana ayrılan yaşam alanını protesto ediyorum." gibi kısa bir söz çok "derin" anlamlar taşıyor aslında... harun abiyi şarkı söylemeye teşvik ettiği için daha da çok seviyorum kendisini... ayrıca kim ne derse desin, bana göre iyi ve tatlı biri
|
||
|
||
| çelişki geliyor hep aklıma derin esmer denilince... bencede albüm çıkacak gibi değil.. | ||
|
||
arkadaşlar farkettim de şehir albümünün teşekkürlerinde Derin abi şunu yazmış: 'öğreniyorsun, daha yol çok uzun',buyurduğum yoldaşıma.. bence bunu Harun abi için söylemiş ![]() düşünüyorum da Derin abiye çok şey borçluyuz.Hem kendi yetenekleriyle hem de Harun abiyi şarkı söylemeye iterek mvöne güzel bir temel atmış ![]() katılıyorum bence de çok şey borçluyuz...umarım albümü çabucak çıkar ve biz de onun güzel sesini ve şarkılarını dinleriz... |
||
|
||
| şehir albümü teşekkür yazısı: [sonbahar 1995] bütün ötekilere... çiçek toplayanlara, endişe edenlere, yardım edenlere ve çiçek dağıtanlara. ülkücülere, faşistlere, sosyalist/marksistlere, postu çıkmış liberallere. inanan ve inanmayanlara. sessizlere, sesi kıstırılmışlara, sesini kısanlara aileme, üretmeyip de el verdiğini söyleyen dostuma, benimle beraber ağlayan biricik insancığa, sözlerimi benden daha çok hisseden sinan’a, ’’öğreniyorsun,daha yol çok uzun’’ buyurduğum yoldaşıma, kerem’e ve alper’e..’ __derin esmer____ |
||
|
||
| tanımıyorum ama güzel sesi var | ||
|
||
| bazen düşünüyorum acaba?acaba onlarla daha mı iyi olurdu diye cevabım yok...kesinlikle burak ve kerem mor ve ötesinde olmalı ama derin ve alper de olabilseydi keşke... | ||
|
||
ben derin esmeri sanatsal açıdan yazdığı şarkı sözleriyle, sesiyle olsun, teşekkürleriyle olsun hep beğenmişimdir yalnız bu fotodan sonra daha bir beğendim ![]()
|
||
|
||
Seni daha iyi anlıyorum, aynısı şu anda bana da oluyor... Ama Harun Mtv Forumu'nda söylemişti, solo albümü için çalışıyormuş ve yakında çıkar heralde...
|
||
|
||
evet bekliyoruz bakalım nasıl olacak?. artık çıksın albüm yav yada şu derin abinin sitesine birkaç fotoğraf felan konsun.yeter bu kadar bihaberlik..
|
||
|
||
fotoğraf için teşekkürler ezgi. derin'in albümü bir an önce çıksın bence de. beklemekten sıkıldım artık. bir de siteye daha çok özen gösterilse daha iyi olacak.
|
||
|
||
| Egoları haricinde sevilmeyecek bir adam olarak görmüyorum grupta eski arkadaşların düşmeyeceği ayrılıklara düşmüşler bence kafa yapısı çok sağlam bir insan kaybedilmiş.Mvö çok belirgin özelliklerini teşekkür yazılarında kısa bir cümle ile açıklayacak kadar iyide söz yazarı da diyebilirm.Grup'ta Kerem tabi ayrı bir yeri var o her zaman olsunda Derin keşke kalsaymış söz yazımında sözlerin temelleri atılırken şarkılara baya bir katkısı olacağını düşündüğüm birisi.Bir de fazla nazik biri gördüğüm kadarıyla.Ayrılıklara düşmeseymiş grupla keşke. Harun'da arkadaşına bu işin yürümediğini söylemiş onuda çok merak ediyorum çok zor olmuş belli ki kısa cevaplar veriyor bu konuda hakkında söylemek zorundaydım söyledim gibi zor bir durum. Yalnız Derin bu ayrılık sonra 3 yıl gibi müziğe ara vermiş küskünlük diyor keşke küsmeseydi tabi eski arkadaşların olmuyor demesi zor birşeyde devam etseydi eminim çok iyi işler çıkardı solist olarak belki o kadar tatmin etmezdi beni ama söz yazarı olarak mutlak takip edeceğim bir kişilk . Bir albüm olayı muamma en son yazı 2006'da yazmış birine cevap baya olmuş ya çıksada artık baksak. Süpriz cover var diyor. Mor ve Ötesi'nden olabilir mi? Keşke olsa. |
||
|
||
| Arkadaşlar mail adresi nedir herkes mesaj atıyor falan diyor ama ben bilmiyorum? | ||
|
||
adresi bilgi@derinesmer.info budur
|
||
|
||
| saygı duyduğum bir adamdır lakin ego olayı beni tedirgin ediyor... o sebepten dolayı iyi ki ayrılmış diyorum... ki kerem özyeğen gibi bir üstadı tanıdık... aslında teşekkür etmemiz bir bakımdan derin esmere e... neyse olmuş bitmiş bir durum üzerinde fazla konuşmaya gerek yok...güzel günlerdi... müzik hayatında başarılar diliyorum... |
||
|
||
| Kendisinin adını bir forumda gördüm.(Eğer forumda gördüğüm kişi Derin Esmer ise)Derin Esmer Deja-vu ve Direc-t'i seviyor. | ||