|
||
| selçuk erdem ersin karabulut yiğit özgür | ||
|
||
| avanak abdi eskiden süpermiş :Doğuz aral:D | ||
|
||
| yiğit özgür iyi bir insandır. ödül aldığında teşekkür bile edemeyecek kadar utangaçtır. öyledir ki kollarını falan kaşımıştır konuşmak yerine. pek de kibardır. yolda görürseniz çekinmeyin konuşunuz,geri çevirmez... not:bu arada kendisinden imzalı penguen'im de vardır,bu vesileyle havamı atarım... |
||
|
||
| Yiğit Özgür,Ersin Karabulut | ||
|
||
| ALPAY ERDEMİ TEK GEÇERİM | ||
|
||
| Bülent Üstün,Bahadır Baruter ve Alpay Erdem.. | ||
|
||
| tabii ki de yiğit özgür, ersin karabulut ve uğur gürsoy başta olmak üzere erdil yaşaroğlu, selçuk erdem | ||
|
||
| öncelikle selçuk erdem ve yiğit özgür ' ün yeri bambaşka tabi, bahadır baruter, erdil yaşaroğlu, alpay erdem, atilla atalay ve metin üstündağ... avni'yle büyümüş büyümüş biri olarak oğuz aral'ıda unutmamak lazım... |
||
|
||
| bu çok fena ve çok dehşet birşey... | ||
|
||
| ilk pengueni elime aldığımda en çok merak ettiğim ersin karabulut oluyor.sonra yiğit özgür,sonra da selçuk erdem'e bakıyorum. |
||
|
||
| bütün penguen'in çizerleri benim için 1numara... | ||
|
||
| yiğit özgür karikatürlerine çok gülüyorum. çok ince bir espri anlayışı var. onun karikatürlerine bu adresten ulaşabilirsiniz. http://www.duslersokagi.com/yigitozgur/index.php?id=229 |
||
|
||
Ersin karabulut selçuk erdem ve tabiki yiğit özgürr Özellikle de yiğit özgür mükemmel biR mizahı var çok zekice esprileri var
|
||
|
||
| kesinlikle selcuk erdem!!!! |
||
|
||
| oraokul öğretmenim Dursun BOSTANCI..dersi kadar karikatür çizmeyide iyi bilirdi.. | ||