|
||
burada olmana sevındım cnm ben yazık dıyerek senı kastetmedım zaten sırf konu uzasın diye aynı başlığa yazıp duruyorsunuz sürekli. ama önemli olan üyelerin genel beğenisidir sizin bu kadar çok uzatmanızın anlamı olmadığını düşünüyorum. örneğin ben de kendi beğenime hitap eden bazı metal gruplarının başlığını açmıştım. genelde mvö dinleyicilerinin metal dinlemediğini bile bile. 2-3 mesaj gelmişti diğer üyelerden ama ben çok mesaj gelmiyor diye o konulara mesaj atmadım sürekli insanların gözüne sokmaya çalışır gibi. ve limp bizkit o grupların yanında hiçbir şey olamaz. bunu kendi beğenime göre değil gerçek metal dinleyicileri tarafından kabul edilmiş bir gerçek olduğu için söylüyorum.yanı kımse yazmıyo anlamında :)sadece 2mız warızz ![]() ![]() statuscüm haklı olabilirsin ama yine de böyle düşmancı sözler demesen... |
||
|
||
| ya herkes kendi düşüncesini yazar boşver..tamam de geç... ne takıyosun yok bu şöyle dedi yok bu böyle dedi... herkesin düşüncesi farklıdır...farkında mısın bilmiyorum ama sende onların yaptıklarını yapıyosun o yazdıklarınla..o yüzden boşver.. | ||
|
||
| ya kapansın artık bu konu...sen metali sevmiyon die lütfen sevenlere laf söyleme tabi aynı sey karsı taraf içinde gecerli.... | ||
|
||
| ben sadece behind blue eyes şarkısını dinliyorum..ve seviyorum.. | ||
|
||
ya kapansın artık bu konu...sen metali sewmion die lütfen sevenlere laf söleme tabi aynı sey karsı taraf içinde gecerli.... onerın ıcın saol zaten bu konu hakkında 1 daha yazmayacagım
|
||
|
||
| MEHMET bence konuyu temizle arkadaşım. ve kapanır böylece... | ||
|
||
| benim hiç beğenmediğim bi grup | ||
|
||
ya lımp bızkıt metallıca nın sarkısını solemıstı superdı yaaaa
|
||
|
||
| george micheal ın faithini güzel coverlamış ve ben en cok da o sarkılarını sevıyorum.. | ||
|
||
| Ben bu grubu önce yaptıkları Sanitarium coverları ve My generationla sevmeye başladım sonra hastası oldum...Çok sağlamlar özellikle bassçıları...Fred zaten ayrı bir dünya...Ne diyo Metallica Iconsta JUST LEAVE ME ALONE! =) | ||
|
||
| walla dağılmış olan bi grup ama benimde müziğe ilk limp bizkit coverlarıyla başladığım için yeri bende ayrıdır.söz konusu gaz ise bu elemanlardan ötesi yoktur ama fred drust ün megolomanlıkları bu grubu bitirmiştir wes borland dan bahsetmek istiyorum mükemmel bi sahne performansı var eğlenceli kişilik delayı dünyada en iii kullanan kişiler arasında evet iii grup ama ayrıldılar yazık oldu | ||
|
||
| limp bisküit muahahahahahahaha | ||
|
||
limp bisküit muahahahahahahaha tekrar forma kavusmanın ozlemıyle lımb severlerr merhabaheyyy sam_sonnnnn cok eglencelı 1sın galıba__?
|
||
|
||
grubun dağıldığı fln yok. sadece gitarist wes borland ayrıldı! chocalatte starfish hot dog albümü oldukça iyidi..ama wes borland ayrılınca son albümde baya gecikti eskisi gibi piyasada yoklar. rollin şarkısını heran dinlerdim bi ara;) rollinrolinrolin come on
|
||
|
||
grubun dağıldığı fln yok. sadece gitarist wes borland ayrıldı! chocalatte starfish hot dog albümü oldukça iyidi..ama wes borland ayrılınca son albümde baya gecikti eskisi gibi piyasada yoklar. rollin şarkısını heran dinlerdim bi ara;) rollinrolinrolin come on ![]() e bi ara blue jean de dağıldığı yazmıştı ya ben eat u alive şarkılarına bayılıyorum süper yaa
|
||