|
||
| ali sinan culhaoglu-vokal gitar berat iscioglu-bas eser ozdenoglu-gitar,klavye eray demirsoy-davul Elindeki şarkılarıyla 2001 yılında Ankara'dan İatanbul 'a gelen Ali Sinan Çulhaoğlu. Berat İşçioğlu yla beraber ars longa yı kurar. latince ars longa vita brevis deyişinin kısaltması olan bu isim sanatın hayattan daha uzun olduuna inanan ikili için mükemmel seçimdir. grup birsene sonra eray demirsoy ve eser özdenoğlu nun katılımıyla son halini alır ve ayağının tozuyla demo kayıtları için stüdyoya girer. buarada sinan myspace te gezinirken sakin e rastlar.hemen "lirik melodi duygu ve müzikal altyapı olarak dünyada çok nadir bulunan bir dengeye sahipler" dediği dörtlüye siteden mesaj yollar b-ve beraber sahne almayı teklif eder. ars longa vita brevis alıntısıyla gelen cevapolumlu olur. frekans vol 1 toplama albümünde de "yarın yarın " şarkısıyla yer alan gruba bu adresten ulaşabilirsiniz...http://www.myspace.com/arslongamusic billboard dergisinden alıntıdır... |
||
|
||
| bütün şarkıları güzel beğenerek dinliyorum merve matemde şarkılarının bende anısı bille vardır | ||
|
||
| aklımda hep sen olacaksın çok güzel sakinleştirici bir müzkleri var |
||
|
||
| istanbul uyurken adlı parcalarını cok sevdim cok sakinler dinlendiriyorlar | ||
|
||
| gözyaşı şişesi müthiş bir şarkı. insanı dinlendiriyor gerçekten. hoş, etkileyici. | ||
|
||
| gözyaşı şişesini günde en az iki kere dinliyorum çok güzel bir şarkı. | ||
|
||
aklımda hep sen olacaksın çok güzel parçadır çook severim onları
|
||
|
||
seviyorum kendilerini..beğenerek dinliyorum
|
||
|
||
| "istanbul uyurken" şarkısını tavsiye ederim.. | ||
|
||
gözyaşı şişesi müthiş bir şarkı. insanı dinlendiriyor gerçekten. hoş, etkileyici. bencede..en sevdiğim şarkıları..çok güzel..severim kendilerinide... şarkılarını beğenerek dinlerim.. ''gözyaşı şişesi'' favorim...
|
||
|
||
| istanbul uyurken ... ve göz yaşı şişesi mükemmel | ||
|
||
| Niye bu kadar çok seviyorum bu grubu bilmiyorum ama felaket bağlandım (: Gece gündüz demeden dinliyorum.. Hele Gözyaşı Şişesi..
|
||
|
||
| Süper şarkılara sahip grup.. Dinlenmeli, dinletilmeli (: |
||
|
||
şarkıları hoşuma gitti sesi güzel
|
||