|
||
| güneye giderken ve bazen şarkıları hakkında ne söleyebilirsiniz? | ||
|
||
| güneye giderkeni bulutsuzluk özleminden güzel söylediklerini | ||
|
||
güneye giderkeni bulutsuzluk özleminden güzel söylediklerini evet katılıyorum..bazen çok mükemmel bir şarkı yaa,ya ben mvönün her şarkısında kendimi buluyorum ve her şarkılarını seviyorum..bazen de onlardan biri..çünkü ben kayboldum.. geri dönmem imkansız hem uzak hem hoyrat senin ülken.. herşeyi,herşeyi bıraktım. artık çoook mutluyummm.. |
||
|
||
blutsuzluk özlemi kadar güzel söylüyolar...
|
||
|
||
| ikiside çok güsel.herşeyi herşeyi bıraktım artık çok mutluyum | ||
|
||
bencede ikiside birbirinden güzel hele güneye giderkenin müziğine baylıyom yaa
|
||
|
||
| çünkü ben kayboldum. geri dönmem imkansız hem uzak hem hoyrat senin ülken.. herşeyi herşeyi bıraktım.. artık çok mutluyum. ..
|
||
|
||
| bence iki şarkıda çok güzel..ben nejat yavaşoğulları'nı pek sevmezdim ama bu şarkı baya güzel olmuş..ee tabi mor ve ötesi'nin yorumunu da tek geçerim.. çünkü ben kaybolbum geri dönmem imkansız yinede mutluyumm
|
||
|
||
ikisi de muhteşem şarkılar bence ayrıca güneye giderken de muhteşem yorumlanmış
|
||
|
||
| söylenecek tek kelime SÜPER!!! | ||
|
||
| guneye gıderken cok gusel bı parca aklıma hep yazı getırıo eglencelı bı parca bazen ise anlamlı olduu kadar derın bı parca bence bazenn eskı sozcuklere bakmazmsıınn !!!
|
||
|
||
guneye gıderken cok gusel bı parca aklıma hep yazı getırıo belki çok alıntı yaptım ama kusura bakmayın:Dguneye giderkende katılıyorum ama bazen beni derin düsüncelere daldırıyo
eglencelı bı parca bazen ise anlamlı olduu kadar derın bı parca bence bazenn eskı sozcuklere bakmazmsıınn !!! ![]() |
||
|
||
BAZEN süper bi şarkı
|
||
|
||
| bugünlerde dilimden düşmeyen muhteşem bir şarkı çünkü ben kayboldum,geri dönmem imkansız hem uzak hem hoyrat senin ülken...
|
||
|
||
| en gsel coverlardan...ayrıca akutiği de çok harika..bulutsuzluk özlemine teşekkürlerimzi iletmemiz lazım ki böle bi şarkıyı mor ve ötesi cover ı ile dinledik... kulaklarımın pası silindi yahuuuu
|
||