|
||
ben hala seninim,yarım kalan şarap,her aşk,takım elbise suratlı adamlar,beni sevme,aşk kişisel bir intihar hatırlayabildiklerim bu kadar çok güzel şarkılarıı varyaa bayılıyorum bu gruba
|
||
|
||
| teoman'ın düet albümünde benim en sevdiğim şarkılardan birine imza atmış kreş. kendi tarzlarında yorumlamışlar "bugün"ü, çok da iyi olmuş bence. çok beğendim, bana göre albümde öne çıkan parçalardan (: | ||
|
||
ben hala seninin muhtesem bir sarkı... baska sarkısınıda dinlemedimm
|
||
|
||
tarzları çok güzel..canlıda çok iyiler! ne diyim başarılarının devamını diliyorum
|
||
|
||
| çok başarılılar bence özellikle canlı performansları süper... çanakkaleye geldiklerinde büyük bi zevkle dinliyorum onları... çanakkaleden sağlam gruplar çıkmaya devam edicek bence... | ||
|
||
albümde "ben hala seninim" dışındaki şarkıları da dinlemenizi tavsiye ederim daha da iyileri var çünkü
|
||
|
||
yeni klip "yarım kalan şarap" |
||
|
||
| teomanın "bugün ü çok güzel söylemişlerr... | ||
|
||
bu arada klip için teşekkürlerr... klipp muhteşemmişş.. zaten klipte oynayan kızı (ismini billmiyorum :S) çok beğeniyordum burda daha bir sevmeye başladım
|
||
|
||
"ben hala seninim" parçalarını sevdiğim bi grup
|
||
|
||
| şarkılarını çok beğeniyorum çook güzel bence! | ||
|
||
bu arada klip için teşekkürlerr... klipp muhteşemmişş.. zaten klipte oynayan kızı (ismini billmiyorum :S) çok beğeniyordum burda daha bir sevmeye başladım Evet giziiim ben de çok seviyorum bu kızı =) Adı Ceren Moray =) |
||
|
||
| ben kreşi sevemedim bi türlü | ||
|
||
| teoman kadar olamasa da "bugün"ü güzel seslendirmişler, bir başka beden bulmuş şarkı kreşle... | ||
|
||
| "wg production'dan sevgili dostumuz ulas'in çektigi "zaman yok"klibinin montaji tamamlandi.Bizler izlediklerimizden çok memnunuz.En yakin zamanda grubumuz için en çok önemli sarkinin klibini izleyebilirsiniz..Sirada Terli ve kirli var.Senaryo'ya önerilerinizle katkida bulunabilirsiniz Konserlerde görüsmek üzere....." diye bir blog yazmışlar myspace'te (: |
||