|
||
teoman kadar olamasa da "bugün"ü güzel seslendirmişler, bir başka beden bulmuş şarkı kreşle... evet gerçekten çok güzel söylemişler ve çalmışlar .. bende çok beğendim
|
||
|
||
yeni klip: zaman yok müziği hisset ruhunu gizle, ilacı al canavarı besle zaman yok zaman yok yok uuu uu ![]() tarzlarını en güzel yansıtan parçalarından biri "zaman yok".. seviyorum kreş'i çokcana (: |
||
|
||
ya bu şarkı ve klibi çok seviyorum..orada yook yook diyor ya ben orayı bazen koop koop diyorum çok sarıyor ....uuuu uuu
|
||
|
||
aynen canım bende çok seviyorum ![]() bu arada: "KREŞ GRUBU İLE YAPILMIŞ " ROCK MÜZİĞİNİN YENİ YAKIŞIKLILARI" BAŞLIKLI 4 SAYFALIK RÖPORTAJI ELLE DERGİSİNİN MAYIS SAYISINDA OKUYABİLİRSİNİZ... " diye bir bulletin atmışlar myspace'te. okumak isterdim lakin o dergiyi almaya pek niyetim yok ilgilenenlere duyurulur genede (:
|
||
|
||
| 8 Mayıs'da dream tv'deki "emin misin değil misin" programının konuğudur kendileri.. "Emin Misin? Değil Misin? canlı olarak Perşembe 23:00'de tekrarı Pazartesi 00:00'da yayımlanmaktadır." |
||
|
||
| klip çektikleri son parça çok güzel.albümlerini henüz alamadım ama en kısa sürede alacağımdan eminim. | ||
|
||
kreş'e bayılıyorum, ölüyorum, bititorum ![]() 20 gündür deli gibi sadece onları dinliyorum ve hala bıkmadım ![]() kreş popcorn'ken gönen sanat-der'de o kadar çok program yaptı ki... ve ben bir kere bile gitmedim ![]() kendime çok kızıyorum ![]() çok başarılılar yaaaa
|
||
|
||
bugün otobüste "zaman yok"u dinlerken kalkıp oynayasım geldi ![]() bu arada "kişisel bir intihar"a kesinlikle klip gelmeli harika bir şarkı.. beni sevmeni beklemek kişisel bir intihar! |
||
|
||
| Kesinlikle Türkrock'ın gelecek vaadeden, kaliteli gruplarının başında geliyor.Hele ''Zaman Yok'' şarkıları çok süper.Kendilerini pek dinlemem ama kaliteli iş yapacak bir grup olduklarına inanıyorum. Bir de şunu söylemeden geçemiyeceğim solistlerini Fenerin kalecisi Volkan Demirel'e acayip benzetiyorum. |
||
|
||
| Yarım kalan şarap derim başkada birşey demem. 'Kalıp senin yanında,uzanıp koynuna,yarım kalan o şarabı içmeliydim..' Ah diye derin bir iç çekiş gelir her seferinde içimden... Seviyorum bu grubu ya.(: |
||
|
||
Yarım kalan şarap derim başkada birşey demem. 'Kalıp senin yanında,uzanıp koynuna,yarım kalan o şarabı içmeliydim..' Ah diye derin bir iç çekiş gelir her seferinde içimden... Seviyorum bu grubu ya.(: bende
|
||
|
||
| zaman yok ve beni sevme şarkılarıyla tanıdım onları.. severim ya sağlam grup | ||
|
||
| Kreş'i seviyorum. Yaptıkları müzik tarzı oldukça kaliteli. Türkiye'nin en iyi grubu olması yakındır. | ||
|
||
| Ben ilk defa duyuyorum.Hic dinlemedim. | ||