|
||
acıların sıpaları köprüaltında yaşayan açç sefill çocuklar.kerem abeyde grubun başı kötü adamlara karşı koruyan lider olsun
|
||
|
||
acıların sıpaları köprüaltında yaşayan açç sefill çocuklar.kerem abeyde grubun başı kötü adamlara karşı koruyan lider olsun ![]() senaryonun başı güzel isterseniz ben ve başka yazarlığı iyi olanlar(misal peilin gibileri) toplanalım senaryo yazalım sonra "morveötesifan film şirketi iftiharla sunar... 'acıların rockçıları'tam bir dram izlerken gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız..." diye verelim vizyona gelsin altın portakal,gitsin oscar ödülleri
|
||
|
||
ya bu doğru mu gerçekten! çok şaşkınım sadece şaşkın.ama çok şirinmiş ya off canım benim.
|
||
|
||
doğru tabi, gerçek olmasa zaten koyulmaz buraya değil mi
|
||
|
||
ya bu filmi izlemem lazım ya umarım bi daha oynar..Allahım ya ferdi tayfurun filmi için dua ediyorum ne oluyor bana?
|
||
|
||
valla en çok kanal 1 de gösteriliyor orayı takip et bence
|
||
|
||
ben bu filmi daha önce izlemiştim ama geçen yazılara dikkat etmediğim için kerem özyeğen adını görmemişim! çok sevimli görünüyor filmde.ferdi tayfur un zamanında berber oynadığı küçük çocuğun mükemmel bir rock gitaristi olması hakkındaki düşüncelerini duymak isterdim doğrusu bu arada paylaşan arkadaşlara teşekkürler
|
||
|
||
| filmi izlemedim ya denk gelirsem mutlaka izliycem çok tatlı kerem abiye bak ya | ||
|
||
| http://www.youtube.com/watch?v=94jf3OlkMow keremin oynadigi bir bölüm daha..ayy cok seker ya..'param yokki abi'..
|
||
|
||
uyyy yerim ben onu hayatımın adamı..
|
||
|
||
uiii yerim ben onu ne tatli öyle, bu film tv de gelirse ve icimizden biri görüse kesinlile yazsin, cok merak ediyorum
|
||
|
||
uiii yerim ben onu ne tatli öyle, bu film tv de gelirse ve icimizden biri görüse kesinlile yazsin, cok merak ediyorum ben de daha izleyemedim arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz ![]() yotubedeki videolar çok kısa
|
||
|
||
uyyy yerim ben onu HAYATIM KEREM İ SAHİPSİZ SANMA hayatımın adamı.. ... AMA BEN YİNEDE YAŞINA VERİYORUM... ÇOCUKSUN SEN DAHA ![]() zuhaha kerem ne senin ne de onun kız sadece fikrini belitmiş yahu hepimiz biliyoruz hilal'in keremi ne kadar çok sevdiğini ![]() hıı bu arada videolar süper 4-5 ay önce izlemiştim bir kanalda düğünde dans ettiği sahne süperdi
|
||
|
||
uyyy yerim ben onu HAYATIM KEREM İ SAHİPSİZ SANMA hayatımın adamı.. ... AMA BEN YİNEDE YAŞINA VERİYORUM... ÇOCUKSUN SEN DAHA ![]() zuhaha kerem ne senin ne de onun kız sadece fikrini belitmiş yahu hepimiz biliyoruz hilal'in keremi ne kadar çok sevdiğini ![]() hıı bu arada videolar süper 4-5 ay önce izlemiştim bir kanalda düğünde dans ettiği sahne süperdi ![]()
|
||
|
||
acayip şekermişşşş ya
|
||