|
||
http://www.youtube.com/watch?v=94jf3OlkMow keremin oynadigi bir bölüm daha..ayy cok seker ya..'param yokki abi'.. ![]() çatlıycam gülmekten çatlıycamm....
|
||
|
||
bunlar süper ya
|
||
|
||
| param yok ki abi...rumeysa allah seni kahretmesin ya..gece gece yarıldım oy oy oy küçük emrah kim ki küçük muratın yanında...param yok ki abi..sağol abi...bi' gülcanı eksik ![]() annesi de ne biçim anne.hırpaladı yedi bitirdi resmen keremi yazık yaa
|
||
|
||
abi demesi beni bitirdi ama..kendi sesimi acaba
|
||
|
||
aa evet kendi sesi mi acaba?çook komik yaa sağol abi yarıldım resmenküçük murat ve acılar odası
|
||
|
||
kerem abiyle konusma firsatim olursa (ki zannetmiyorum ) o zaman kücük müratin sonu ne oldu diye sorucam merak ettim
|
||
|
||
uiii yerim ben onu ne tatli öyle, bu film tv de gelirse ve icimizden biri görüse kesinlile yazsin, cok merak ediyorum ben de daha izleyemedim arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz ![]() yotubedeki videolar çok kısa |
||
|
||
uiii yerim ben onu ne tatli öyle, bu film tv de gelirse ve icimizden biri görüse kesinlile yazsin, cok merak ediyorum ben de daha izleyemedim arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz ![]() yotubedeki videolar çok kısa
|
||
|
||
arkadaşlar başka şekilde yardımcı olamayız. filmi tv'de rastlayıp izlemek size kalmış
|
||
|
||
| Arkadaşlar kerem abiyle yeni konuştum msn de herşeyim sensin filminde ki murat kerem abi deilmiş size kim böyle bi yalanı söyledi bilmiyorum ama kerem abi o deilmiş... | ||
|
||
Arkadaşlar kerem abiyle yeni konuştum msn de herşeyim sensin filminde ki murat kerem abi deilmiş size kim böyle bi yalanı söyledi bilmiyorum ama kerem abi o deilmiş... yok artık
|
||
|
||
Arkadaşlar kerem abiyle yeni konuştum msn de herşeyim sensin filminde ki murat kerem abi deilmiş size kim böyle bi yalanı söyledi bilmiyorum ama kerem abi o deilmiş... yok artık
|
||
|
||
arkadaşlar ben mor ve ötesine mail attım genelde geçte olsa tüm sorulara cevap veriyorlar.yazdıkları zaman hemen yazıcam buraya bakalım kerem özyeğen miymiş yoksa değilmiymiş?
|
||
|
||
kerem özyeğen zaten kesin olarak filmde oynayan kişilerde adı yazıyordu yanılmıyorsam birde zaten dikkat ederseniz çokca benziyor
|
||
|
||
keşke tamamını bulabilsek
|
||