mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Amatör Gruplar

Konu: PuL (www.pulrock.com)

Sayfa: [ 1 ] 2 3

nuwanda 03.08.2007 17:20:54
2005'in Mart'ında Denizli'de kurulan Pul; Yasin Aydın, Onur Çelik, Kemal Eren, Onur Şeker ve Özgür Tarakçıoğlu olmak üzere 5 kişiden oluşuyor. Grubun 4 Şarkıdan oluşan Yanlış Hikaye adlı demosu 2006 yılının sonlarına doğru kaydedildi. Yanlış Hikaye adlı demoda Bilmece, Yanlış Hikaye, Küçük Harfler ve Kandan adamlar adlı şarkılar bulunuyor.

Grup beste çalışmalarına hızla devam ederken, sevdiği gruplarında şarkılarını kendi tarzlarında coverlamaktan zevk alıyor. Grubun kendini en iyi şekilde ifade ettiği ve onlar için vazgeçilmez bir alan olan "Konser"ler de Albüm çalışmaları ile birlikte mümkün olduğunca, devam ediyor.

Aynı sahneyi paylaştığı sanatçılardan çok güzel tepkiler alan grup şu anda İlk albümü için hazırlıklarını tamamlıyor.

Pul; Kendini ifade edebilen, tavrı olan ve İnsanların dinlerken sıkılmayacağı bir tarz ile ileride çokça konuşulacağa benziyor.

www.pulrock.com

nuwanda 04.03.2008 12:59:18
2005 yılında Denizli'de kurulan PUL grubu yepyeni şarkıları ile sağlam bir çıkış yapmaya hazırlanıyor.

Daha önce bir çok etkinlikte sahne alan PUL grubu uzun süredir üstünde çalıştığı şarkılarını dinleyicileri ile www.pulrock.com aracılığı ile paylaşıyor.

Yanlış Hikaye, Bilmece, Kandan Adamlar ve Küçük Harfler adlı şarkılarıyla bir çok kişinin beğenisini kazanan grup yepyeni dört parça ve kazanılmış yeni deneyimlerle karşınızda.

2008 yılının Şubat ayında İzmir'de kaydedilen "BEYAZ GÖLGELER" adlı tanıtım albümünde bulunan şarkı listesi şöyle;

1- Hayal
2- Yeniden
3- Sil baştan
4- Buna değersin

Paha birçilemeyecek kadar değerli olan bu şarkıları sizlerle "ücretsiz" olarak www.pulrock.com üzerinden paylaşıyoruz.

5 Mart Çarşamba gününden itibaren yepyeni şarkılarımızı dinleyebilirsiniz.

Web: www.pulrock.com
Myspace: www.myspace.com/pulrock
Konser / Organizasyon: nuwandatr@gmail.com

merve_mor 04.03.2008 13:04:38
e bu süper bi haber..  (:
teşekkürler haber verdiğin icin emrah..siteye pul'un sitesine uzun zamandır uğramıyordum  takipte olsam iyi olacak sanırım sen söylemesen  kaçıracaktım bu haberi..kimbilir ne zaman haberim olacaktı..çok teşekkürler gerçekten.. Smiley

nuwanda 05.03.2008 13:25:57
Önemli Duyuru

Yeni kayıtlara "GRİPİN" de katkıda bulunacağından şu anda yayınlayamıyoruz.

rumeysa 05.03.2008 13:42:01
pul harika bir grup..
sarkilarini cok seviyorum ben..
birde denizlili bir grup.. Grin

rainbow 05.03.2008 13:46:13
Önemli Duyuru

gripin mi.. oo süper bir haber bu, bakalım nasıl olacakmış (:

immortal_deniz 06.03.2008 16:28:05
Önemli Duyuru

gripin mi.. oo süper bir haber bu, bakalım nasıl olacakmış (:
En merakla beklediğim gruplardan biri Cheesy Gripin olayı harbi süper olmuş
Seviyorum bu grubu özellikle şarkı sözlerini çok beğeniyorum
Yanlış Hikaye tercihim Cheesy Merve,senin profilde bu mu çalıyordu ya?

By ErcaN 06.03.2008 16:30:15
süper..

nuwanda 09.03.2008 00:11:04
http://www.myspace.com/pulrock buyrun arkadaşlar pul'un yepyeni şarkıları burada... ama bu sefer lütfen kulak verin, lütfen !

burki 09.03.2008 00:31:21
ben çok beğendim. geleceği iyi olabilecek bir potansiyelleri var.

zencefil.mof 09.03.2008 00:43:15
severek dinlediğimm  birr grupp çok güzell şarkılarıı var..tebrikk ediyorumm onlarıı.. Cheesy

merve_mor 09.03.2008 16:12:49
Önemli Duyuru

nee..?? Shocked gripin inanmıyorum süperbi haber bu yaa..pulum  Kiss hastayım adamlara ben ya..uzun zamandır dinliyorum ve muhteşem şeyler çıkartıyorlar ortaya.. Smiley
denizliye gidersem bulacağım yasin abimi  Grin

En merakla beklediğim gruplardan biri Cheesy Gripin olayı harbi süper olmuş
Seviyorum bu grubu özellikle şarkı sözlerini çok beğeniyorum
Yanlış Hikaye tercihim Cheesy Merve,senin profilde bu mu çalıyordu ya?
evet denizcim benim profilimde yanlış hikaye var..en sevdiğim Pul şarkısı  Smiley yenileride merakla ve heyecanla bekliyorum.. Smiley

egemen35 09.03.2008 16:13:44
bende çok severim o grubu

immortal_deniz 09.03.2008 16:16:36
Yeni şarkıları çok beğendim daha sert olmuş ama yine çok güzeller.Tabi yanlış hikayenin yeri ayrı Cheesy

merve_mor 09.03.2008 16:20:22
Yeni şarkıları çok beğendim daha sert olmuş ama yine çok güzeller.Tabi yanlış hikayenin yeri ayrı Cheesy
sadece hayal şarkısını dinledim ve muhteşem ve dediğin gibi canım eski şarkılara göre sert..diğerlerini dinlemeye korkuyorum..bu adamlar beni çok ağlatıyor çünkü.. Embarrassed

Sayfa: [ 1 ] 2 3