|
||
| bilmece şarkısını beğendim. | ||
|
||
evet denizcim benim profilimde yanlış hikaye var..en sevdiğim Pul şarkısı yenileride merakla ve heyecanla bekliyorum.. ![]() Ne profilinde Pul'un sarkisi mi.. ![]() Niye söylemiyorsun.. ![]() Hemen arakladim.. Zaten kendileri arkadasim olurlar..
|
||
|
||
evet denizcim benim profilimde yanlış hikaye var..en sevdiğim Pul şarkısı ne kızıyorsun canım ya..orda koskocaman PUL yazıyor yani görmen lazımdı.. yenileride merakla ve heyecanla bekliyorum.. ![]() Ne profilinde Pul'un sarkisi mi.. ![]() Niye söylemiyorsun.. ![]() Hemen arakladim.. Zaten kendileri arkadasim olurlar.. ![]() ![]() arakla tabi Pul için herşey.. ![]() uzun zamandır dinliyorum adamları fanatik derecesindeyim artık...albümleri çıksın istiyorum yaa..
|
||
|
||
| Çok güzel şarkıları var Pul'un ya. 'Yanlış Hikaye' favorim,ilk dinlediğimden beri ağzımdan hiç düşmedi.Albüm bekliyoruz kendilerinden (: |
||
|
||
| www.pulrock.com açıldı. forumlara üye olmak isterseniz, www.pulrock.com/forum |
||
|
||
Evet..Sonunda açıldı site..Kavuştum Pul'uma..
|
||
|
||
| bende üye oldum bile çünkü gerçekten hoş tınılar duydum yani tuttum bu grubu ;)sagol nuwanda | ||
|
||
Evet,fan sitemiz de çok güzel.Hele bir albüm çıksın,o zaman daha fazla üye olacak
|
||
|
||
| PUL JazzRock'ta ! Cumartesi günleri JazzRock (Denizli)'de PUL grubu sahne almaktadır. Ah ahh.Denizli'de olmak vardı ya.İçim gidiyor vallahi.
|
||
|
||
| yanlış hikaye adlı parçası çok güzel | ||
|
||
| güzel olmuş.güzel!başarılar ve tebrikler... | ||
|
||
www.yarisfest.com da tüm morveotesifan.com üyelerinin bize hergün oy vermeleri dileklerimizle
|
||
|
||
Ne demek Yasin abi.Seve seve yapar bunu bütün mordaşlarımız.Ben şimdiden başlıyorum. ![]() Sizinde her zaman müzik yapmanız dileğiyle.
|
||
|
||
Günde bir kere verilebilmesi çok sinir bir olay ya.Farklı sayfalarda kalmışız ![]() Hadi arkadaşlar oylar Pul'a
|
||
|
||
Farklı mail adresleri ile bir günde birden fazla oy verilebilir sanırım
|
||