|
||
Farklı mail adresleri ile bir günde birden fazla oy verilebilir sanırım Aşkta ve savaşta her yol mübahtır. ![]() O zaman yükleniyoruz oylara
|
||
|
||
Farklı mail adresleri ile bir günde birden fazla oy verilebilir sanırım Ovv bunu duyduğum iyi oldu o zaman.Oylara yüklenmeye devam. ![]()
|
||
|
||
| Aynı pc den alınan diğer üyelikleri kabul etmiyorlar ve oy siliyorlar. Tek yol daha fazla kişiye ulaşıp örgütlenmek. | ||
|
||
Evet bende o haberi aldım.Okulun bilgisayar laboratuvarından yapıcam ben. ![]() Msnde de iletime yazıp herkese söylüyorum.Ne kadar çok destek verirsek o kadar iyi.(: |
||
|
||
Aynı pc'den yüzlerce mail adresiyle yüzlerce defa üye olabilirsiniz, caizdir denenmiştir
|
||
|
||
Aynı pc'den yüzlerce mail adresiyle yüzlerce defa üye olabilirsiniz, caizdir Evet bu müthiş bir haber.Ne kadar mail adresiniz varsa üye olun.Oylara devam. denenmiştir ![]()
|
||
|
||
| Üç şarkı'yı bilgisayarınıza indirin ! Yoğun istek üzerine PUL grubunun Hayal, Yanlış Hikaye ve Yeniden adlı üç parçasını download'a açtık. Şarkıları Diskografi bölümünden indirebilirsiniz. |
||
|
||
Yetti artık.Bu başlığı Yerli Sanatçılara taşımak için sabırsızlanıyorum.. ![]() Albüm için görüşmeler yapılıyor ve ben merakımdan ölüyorum resmen.
|
||
|
||
![]() Gidebilecek olanlara iyi eğlenceler.
|
||
|
||
| Arkadaşlar www.yarisfest.com dan siteye üye olup daha sonra http://www.yarisfest.com/grup/goster/id/131 bu linkten PuL'a oy verelim.(: | ||
|
||
Üç şarkı'yı bilgisayarınıza indirin ! Yoğun istek üzerine PUL grubunun Hayal, Yanlış Hikaye ve Yeniden adlı üç parçasını download'a açtık. Şarkıları Diskografi bölümünden indirebilirsiniz. bu gurubun şarkılarını ilk defa dinledim, çok güzelmiş. Mervecim çok sağol.Hayal, Yanlış Hikaye ve Yeniden şarkıları çok güzelmiş.
|
||
|
||
Üç şarkı'yı bilgisayarınıza indirin ! çok iyi oldu bu sağol mervecim. Yoğun istek üzerine PUL grubunun Hayal, Yanlış Hikaye ve Yeniden adlı üç parçasını download'a açtık. Şarkıları Diskografi bölümünden indirebilirsiniz.
|
||
|
||
bu grup resmen harika.bazı amatör gruplardan daha iyi olduğu kesin...
|
||
|
||
| Arkadaşlar 'Yeniden' şarkısına klip çekimleri devam ediyor. En kısa zamanda klibin yayında olması umuduyla..
|
||
|
||
| Of heyecandan ölüyorum.Şarkı zaten süper,süper bir klip geleceğine inanıyorum. Bir an önce yayınlansa da izlesek.Biricik Pul'umuz ![]() ![]() (Yanlış Hikaye'ye de klip gelmeli )
|
||