|
||
Ne yazık ki yok diye biliyorum tekrarını.Yolda olmam sebebiyle ben de kaçırdım,sinir oldum.Şu programın niye tekrarı olmuyor onu da anlayamadım.Çilekeş konukken de aynı sorunu yaşadım.Mail mi atsak tekrarını istediğimizi belirten? www.numberone.com.tr de konuşarock bölümü var oraya ısrlarla pul u tekrar istediğinizi yazarsanız tekrarlanır. |
||
|
||
| Evet arkadaşlar tekrarı yok. Aslında haftaya olacak ancak 110 tekrarı olacak. Ancak nr1 tv'nin web sitesinden tekrar görmek istediğinizi belirten yazılar yazabilirsiniz. | ||
|
||
klip çok güzel olmuş ya.
|
||
|
||
klip çok güzel olmuş ya. evet bence de ![]()
|
||
|
||
| bence pul çok başarılı bi grup | ||
|
||
şarkıları harika sürekli dinlemeye başladım ve biraz önce resmi forumuna üye olduğum kaliteli grup keşke denizliye konsere gelseler
|
||
|
||
vayy benim memleketimden çıkmış bu grup
|
||
|
||
| www.pikniktube.com 'a üye olduktan sonra http://www.pikniktube.com/fanta.asp?q=vi&ct=dbeedf2fa7e943d58968ede05211f173 linkinden Olmuş! a tıklarsanız Pul'un emreaydın'dan önce Fanta Festivaline katılmasını sağlayacaksınız.. | ||
|
||
Oh oh Hemen üye olup,Olmuş dedim efem.Teşekkürler haber için.
|
||
|
||
| güzel grup. başarılı olurlar umarım | ||
|
||
Süper süper süper Pul cidden çok iyi..
|
||
|
||
2 hafta içinde bir aksilik olmazsa PUL'u yerli müzik bölümünde göreceksiniz arkadaşlar
|
||
|
||
2 hafta içinde bir aksilik olmazsa PUL'u yerli müzik bölümünde göreceksiniz arkadaşlar abov...bekliyoruz bakalım ![]()
|
||
|
||
2 hafta içinde bir aksilik olmazsa PUL'u yerli müzik bölümünde göreceksiniz arkadaşlar abov...bekliyoruz bakalım ![]() ![]() |
||
|
||
| Yerli Sanatçılar bölümünde görülmeyi hakeden bir grup. En kısa zamanda görmek dileğiyle (: | ||