|
||
| baba meslegi harika olmuş işte budur dedim ben!bence bu grup kalitelerini giderek arttırıyor. 'boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan!' |
||
|
||
emre aydınla yaptıkları ''sensiz istanbul'a düşmanım'' süper ÖTESİ
|
||
|
||
| yeni albümleri çok iyi emre aydınla düetini dinledim | ||
|
||
| 2. kliplerini "Sensiz İstanbula Düşmanım" isimli parçalarına çektiler. Emre Aydın da klipte gripini yalnız bırakmadı. Klibin yönetmenliğini gürcan keltek görüntü yönetmenliğini ise veli kuzlu üstlendi. Klip çok yakın zamanda ekranlarda.. | ||
|
||
| albümü dinlediğim kadarıyla harika... | ||
|
||
| evet yeni albüm süperrr olmus | ||
|
||
emre aydınla yaptıkları ''sensiz istanbul'a düşmanım'' süper ÖTESİ katılıyorum...muhteşem olmuş bencede... ![]()
|
||
|
||
sensiz istanbula düşmanım klibinin çekiminden bazı anlar....![]() ![]() www.gripinfan.com da daha fazlasını bulabilirsiniz merakla bekliyorum klibi
|
||
|
||
| ne kadar çabk video çekiyorlar!!!!!!!!!! şaşırdım..sayın mor ve ötesi ekibi aynı hızı sizlerden de bekliyoruz!!!;) bu arada şarkı süper... |
||
|
||
| off bu son şarkıya koptum zirveden düşmüyor zaten çok süper olmuş! | ||
|
||
| yeni kaset muhteşem | ||
|
||
yeni albümlerininde akustiğini yapacaklarını duyduğumda pek bir sevindiğim ve çok çok sevdiğim grup
|
||
|
||
| yeni albüm mükemmel.. severek dinliyorum. | ||
|
||
| bence yeni albümde eski albümde güzel... | ||
|
||
| ya bu albümlerini dinledikçe daha da bir seviyorum.şarkı sözleri de harika..olay budur işte..çok seviyorum onları.. | ||