|
||
yeni albümleri çok güzel.. sensiz istanbul'a düşmanım ve böyle kahpedir dünya favorilerim
|
||
|
||
SEVDİĞİM SADECE ÜÇ GRUP VAR tamam saydığın gruplar çok iyi fakat diğer gruplara iğrenç demen anlamsız olmuş bence... beğenmiyorum diyebilirdin, ne de olsa farklı farklı grupları seven bir sürü insan var, iğrenç kelimesiyle abartmışsın bence...MOR VE ÖTESİ ÇİLEKEŞ GRİPİN DİĞERLERİ İĞRENÇ neyse,bu grubun ilk albümüde enfestir... ikinci albümle tanıyıp hala dinlemeyenler varsa tavsiye edilir...
|
||
|
||
| grıpın sarkıları cok guzelve ona eslık edenlerde cok guzel ısımler emre aydın manga ve sarkıları cok guzul onları bırlıkte gormekte guzel |
||
|
||
| akşam üstünden beri forumuna giremediğim aynı saatlerde tatlıses fm de konuk olmuş yeni albümlerinin kartonetine bayıldığım grup programın sunucusu biraz sıkıştırdı ama gerçekler konuşuldu | ||
|
||
gittikçe daha çok seviyorum bu grubu
|
||
|
||
| süperler bence...dencek bişey yok hele birol sesi ne öle eritiyo insanı | ||
|
||
| yeni klibi sensiz istanbul'a düşmanım dream tv'de müzik hattında demin yayınlandı.programın sonunda tekrar yayınlanacak.bence düet bir şarkı için çok güzel bir klip olmuş ve ışığın verdiği renklere bayıldım. |
||
|
||
| severek dinliyorum PAMELA ile yaptığı düet süper | ||
|
||
| samsunlu arkadaşlarımın dikkatine 7 mayısta geliyor büyük otele 20.30da | ||
|
||
| yeni kliplerini dün tesadüfen izledim. güzel klip ama kahpedir dünya'ya çektikleri klip daha güzeldi kesinlikle.. | ||
|
||
yeni kliplerini iki defa izledim ve beğendiğimi söyleyemem. klip çekmek için çekmişler gibi geldi bana ama şarkı gözel.. severek dinleriz zaten gripin'i..
|
||
|
||
| klip güzel olmuş emre'nin saçlarınıda beğendim =) güzel bir klip | ||
|
||
| okul dergisine albüm tanıtım yazısı yazdığım grup..oldukça başarılılar. | ||
|
||
| 27.04.2007 - İskenderun / Şalen Bar 28.04.2007 - Antakya / Vivaldi Bar 29.04.2007 - Kayseri / Kayseri Kültür Merkezi 30.04.2007 - Gaziantep / Kalender Plaza 02.05.2007 - Malatya / Renkli Düğün Salonu 03.05.2007 - Diyarbakır / Dicle Üniversitesi 04.05.2007 - Erzurum / Dedeman Otel 05.05.2007 - Ordu / Ordu Sineması 07.05.2007 - Samsun / Büyük Otel 09.05.2007 - İzmit / Adress Bar 10.05.2007 - Konya / Kulübe Cafe 12.05.2007 - Ankara / Ankara Üniversitesi 13.05.2007 - Çanakkale / Kolin Otel 14.05.2007 - Aliağa 15.05.2007 - Muğla / Alem Bar 16.05.2007 - Denizli / Açık Hava Tiyatrosu 17.05.2007 - Aydın / Gramafon Bar 25.05.2007 - İstanbul / Üsküdar Amerikan Koleji 26.05.2007 - İstanbul / İstanbul Bilgi Üniversitesi yeni klibi ise http://www.youtube.com/watch?v=IgjTTEHI5zQ adresinden seyredebilirsiniz
|
||
|
||
| yeni albümleri çok güzel olmuş şahane bir dönüş denebilir fermanla düetleri baba mesleği emre aydınla düetleri sensiz istanbula dümanım ve böyle kahpedir dünyayı çok sevdim dinlemenizi tavsiye ederim | ||