|
||
| gripin iyi grup. böyle kahpedir dünya ve karışmasın kimseler çok güzel ya... | ||
|
||
| çok seviyorum bu grubu... harika insanlar topluluğu... müzkleri kalite kokuyor... |
||
|
||
| ilk albümleri hakkında çok bilgim yok ama son albümleri güzel:) |
||
|
||
yeni kliplerini iki defa izledim ve beğendiğimi söyleyemem. klip çekmek için çekmişler gibi geldi bana ama şarkı gözel.. severek dinleriz zaten gripin'i.. ![]() bence de aynen katılıyorum sana klip çekmek için çekmişler ama çok güzel şarkıları var |
||
|
||
| 19 mayıs'da caddebostan sahilde yalın'la konserleri var sanırsam!? | ||
|
||
evet ücretsiz bir konser var 19 mayıs'ta. saat 19:00'da başlayacakmış
|
||
|
||
| sahilde tam olarak nerde biliyor musun? ya da bilen biri var mı? | ||
|
||
birkaç yere baktımda tam yeri söylenmiyor, caddebostan sahili deniyor sadece. tam yerini bilen varsa cevaplar umarım
|
||
|
||
| gerekli bilgileri resmi site www.gripin.org adresinden alabilirsiniz... | ||
|
||
bu akşam onlar sayesinden harika zaman geçirdik. yeni albümle, canlı performanslarını dinleme fırsatım olmamıştı ama her zaman ki gibi harikaydılar. düet parçalar genelde canlı performanslarda sakıncalı parçalardır. her zaman albüm kayıdı gibi olmaz bir de dueti yaptığı sanatçı yoksa iş daha da zordur ama birol sesi ve yorumuyla her türlü şarkıları dolduruyor. belli bile olmuyor düet yaptığı kişilerin yokluğu
|
||
|
||
| ben "böyle kahpedir dünya" bi de emre aydınla yaptığı "sensiz istanbula düşmanım" düetini seviyorum aslında gercekten güzel yaa biraz düşününce arkadaslar size hak veriyorum kaliteli gercekten.. | ||
|
||
| emre aydın la olan düetlerine bayıldım ben..çoook müthiş bir şarkı yapmşlar ellerine sağlık. emre aydın ne güzel katkıda bulnumuş süper olmuşş | ||
|
||
| http://www.gripinfan.com/forum/index.php?topic=984.0 | ||
|
||
| gerçekten iyi müzik yapan ve dinlemekten vazgeçmeyeceğim gruplardan | ||
|
||
müziklerinin ve şarkılarının güzelliğinin yanı sıra bir o kadar kendileri de güzel olan grup fanlarını düşünen grup
|
||