|
||
bu piknik işi süper yav.. cidden herkes yapmaz. bir de kulise girişleri serbestmiş. çok takdir ettim doğrusu!
|
||
|
||
işte gripin ayrıcalığı... ![]() forumada yazar kendileri.. bekleriz herkesi www.gripinfan.com ve ve bugün Ankirockfest sahnesindedirler... çok mutluyumdur.. |
||
|
||
evet ya piknik işi ne güzeldir öyle umarım gidebilirim çok seviyorum gripini
|
||
|
||
eğer fanları ile en iyi geçinen,araları en sağlam olan grup ödülü olsaydı sonuna kadar hakederdi gripin sevilmez mi bu grup yahu
|
||
|
||
| fan sitelerinde 3. klip hangi şarkıya gelsin diye bir oylama yapılıyor.. | ||
|
||
| yarın saat 20:00'de popstar alaturka yarışmasında canlı performans sergileyeceklerdir... | ||
|
||
yarın saat 20:00'de popstar alaturka yarışmasında canlı performans sergileyeceklerdir... şaka mı bu? :S |
||
|
||
| bende haberi ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ama sağolsun birol abi foruma gelip şu sözlerle açıkladı durumu "Aslında her şey Altın Kelebek ödül töreninde Emel Sayın'ın teşekkür konuşmasında '' Yeni nesil Türk sanat müziğine ilgi duymuyor,ilgi azalıyor ' yorumu üzerine Osman Tan'ın teklifi üzerine gerçekleşti.Türk sanat müziği kültürümüzün en zengin müziği ve her ne kadar TV programlarına çıkmıyor olsak dahi, Türk sanat müziği tarzımızın çok dışında olsa dahi elimizden geleni yapmaya çalışacağımızı söyleyerek ve biraz da çekinerek bu teklifi kabul ettik.Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak.Umarım hoş bir şey olur ve umarım çorbada biraz da olsa tuzumuz olur.. Saglıcakla kalasınız.."
|
||
|
||
bende haberi ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ama sağolsun birol abi foruma gelip şu sözlerle açıkladı durumu "Aslında her şey Altın Kelebek ödül töreninde Emel Sayın'ın teşekkür konuşmasında '' Yeni nesil Türk sanat müziğine ilgi duymuyor,ilgi azalıyor ' yorumu üzerine Osman Tan'ın teklifi üzerine gerçekleşti.Türk sanat müziği kültürümüzün en zengin müziği ve her ne kadar TV programlarına çıkmıyor olsak dahi, Türk sanat müziği tarzımızın çok dışında olsa dahi elimizden geleni yapmaya çalışacağımızı söyleyerek ve biraz da çekinerek bu teklifi kabul ettik.Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak.Umarım hoş bir şey olur ve umarım çorbada biraz da olsa tuzumuz olur.. Saglıcakla kalasınız.." ![]() şimdi açıklama süper de benim daha bir hoşuma giden başka bir şey var: birol abi'nin foruma gelip konuya açıklık getirmesi! bu adamları çok seviyorum ben ya! helal olsun onlara. keşke bizim forumumuzda da böyle şeyler olsa. düşünsenize harun abi ya da kerem abiler ya da burak abi siteye giriyor ve konuları açıklıyor falan. ahh ahhh...
|
||
|
||
evet gerçektende mükemmel insanlar.özellikle öss sınavına girenler için başlık açıp moral vermesi çok hoşuma gitti.çok düşünceliler,birtaneler yahu
|
||
|
||
pazartesi canlı kanlı izleyeceğim! sonunda!
|
||
|
||
dün bana popstar alaturka izlettiren grup! müzeyyen senar'dan dalgalandım da duruldum'u coverladılar. çok güzel oldu, çok beğendim. bence sadece tsm'den oluşan bir albüm yapsınlar. hatta birkaç rockçı bir araya gelip böyle bir albüm çıkartsın!
|
||
|
||
| vegayla birlikte yaptıkları şarkı çok güzel | ||
|
||
| büyük ihtimalle "zor geliyor" şarkılarına klip çekiceklermiş. | ||
|
||
| bence çok başarılı bi grup...baba mesleği çok güzel | ||