|
||
| 24 Temmuz Mojo saat 23:30 'da mojoda çalacak grup | ||
|
||
| Bence çok güzel bir grup.Şarkıları ve sesleri süper.Ayrıca Emre aydınla yaptıkları düette muhteşem olmuş.Gripini anlatmaya kelimeler yetmez | ||
|
||
| boyle kahpedır dunya adlı sarkıları favorımdır emre aydınla yaptıkları sarkıyıda cok begendım kalıtelı bı grup dınlerım | ||
|
||
| Gripin Çok Güzel BiGurp Çok Beğenerek Dinliyorum Ve Bateristide Çok Yakışıklı =) | ||
|
||
| 29unda altınolukta konserleri var aslında tam tarih bilmiyorum ama 29unda diye duydum:( gidemiyorum yaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| evet 29 temmuz altınoluk açıkhava tiyatrosunda gripin konseri var.. |
||
|
||
| katılıyorum bende cok severek dinliyorum kaliteli müzik yapıyorlar bende emre aydınla olan düeti çok başarılı buldum favorim parçalarımda böyle kahpedir dünyayla | ||
|
||
| İzmit yok ya. :[ Gripin ve Emre Aydın'ın sesleri çok uyumlu.Çok seviyorum ikisinide. (: |
||
|
||
| 22 Ağustos akşamı gripin ve emre aydın , Ferhat Göçer ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Sarı Sıcak adlı programa konuk olacaklar. | ||
|
||
konsere gidemiyoruz bari programı kaçırmayalaım
|
||
|
||
| program harika geçti gripin gene harikaydı inanılmazdılar. | ||
|
||
| Gripin coverları www.myspace.com/gripincover da..... | ||
|
||
çok iyi bi grup karışmasın kimseler parçalarına bayılıyorum tarzları ve özellikle solistinin sesi farklı muhteşem hatta
|
||
|
||
İzmit yok ya. :[ Gripin ve Emre Aydın'ın sesleri çok uyumlu.Çok seviyorum ikisinide. (: 5 eylülde izmit fuarda konser varmış duyduğuma göre ![]() gidebilirim inşallah..
|
||
|
||
| Geçen günlerde Sarı Sıcak programında görmüştüm Emre Aydın ile Gripin iyi güzel şarkılarını seviyorumda stüdyo kayıtlarıyla aynı tadı bir alamadım gitti o da nasip olur inşallah canlı performansları hala mest etmedi beni pek bakmamaya çalışıyorum hayal kırıklığına uğramamak için | ||