|
||
| Emre Aydın çok fena detone oldu gibime geldi git'i söylerken???yanlışmıyım?? | ||
|
||
| emre aydın detone olduysa bunu neden gripin konusuna yazıyorsun ki? | ||
|
||
emre aydın detone olduysa bunu neden gripin konusuna yazıyorsun ki? Sarı sıcak la ilgili olarak yazdım
|
||
|
||
üçüncü klibi sustukların büyür içinde ye çekmesi muhtemel olan grup. lakin son anda değişiklikte olabilirmiş beklemekteyiz hala da forumu kapalı nedense
|
||
|
||
seviyorum ben gripini....emre aydınla düetleri de çok iyiydi çok başarılıydı bence kaliteli müzik yapıyorlar yani....
|
||
|
||
gripinsiz olmaz ya,anlatılmaz yaşanır iyi ki varlar,hep bizimler olsunlar şarkılarına ihtiyacımız var
|
||
|
||
| gripin ya bu kadar sıcakkanlı insanlar görmedim mvö yü saymıyorum:Dgripin grubunun elemanlarının hepsi ayrı ayrı süper insanlar ya hem şarkıları hem müzikleri hemde kendileri süper ne diye bilirim ki 4 konserlerine gittim hepsindende ayrı ayrı zevk aldım ve gene de gitmek istiyorum:D | ||
|
||
| Rock'n Coke"tan bir GRİPiN geçti... tek kelime muhteşemdi.. galiba "hiç gelme gideceksen" parçasını söylemeyecek derken çalmaya başlamaz mı inanılmaz söylüyor bu şarkıyı birol abi.. Baba Mesleği Ferman yorumuyla çok çok iyi... Sensiz İstanbula Düşmanımda Emre'nin eksikliğini hissetmedim diyebilirim.. Wink Dalgalandım da Duruldum başka bir olay zaten o da inanılmazdı Elalem gibi.. Dream TV de Böyle Kahpedir Dünya çalınmaya başladığında reklam girince araya o canım şarkıyı dinleyemedik Angry ama olsun herşeyi ile süperdi.. teşekkürler Gripin..Teşekkürler Dream TV... |
||
|
||
| Gripin muhteşemdi Rock'n Coke'da.Ferman ile düeti çok güzeldi haliyle(zaten şarkı süper abi ya,bir de Ferman hep elini göğsüne vurdu "...lan" deyince)Zaten cover hep söylüyorlar konserlerinde,ben "gel gel sarışınım"şarkısını bekliyordum ama tutmadı:)Olsun ama çok çok severek izledim onları....ağzınıza sağlık | ||
|
||
gripin cover konusunda gerçekten çok başarılı..bir cover albüm bekleriz artık ayrıca bugün rock'n coke sahnesinde de mükemmeldiler
|
||
|
||
rock'n coke 2007'den sustukların büyür içinde performansı. konser alanından çekmişler. bayılıyorum ben bu şarkıya ya ![]() http://youtube.com/watch?v=n1qY2iAMr4E |
||
|
||
şarkı güzelmiş gerçekten.ilk defa dinledim.ama bu vidyoda arkadan başkası sölüyo o yüzden başka bi vidyoyu izledim
|
||
|
||
evet orda başkası baya karımış araya ama olsun en azından konser alanından nasıl görülüp duyulduğunuda öğrenmiş olduk yada öğrenmiş oldum kendi adıma ![]() buda "boşver" http://youtube.com/watch?v=jqeQ0949RlI
|
||
|
||
| gripin çok başarılı ve bu aralar en çok dinlediğim gruplardan. sustukların büyür içinde,hiç gelme gideceksen ve baba mesleği süper şarkılar.... | ||
|
||
| fotoğraf makinası yok mu:S neyse hatırlattığın için sağol | ||