|
||
sustukların büyür içinde şarkılarına klip çekmeyi vazgeçmişler. aaa her yerde sustukların büyür içinde ye klip geliyor demişlerdi
|
||
|
||
ya onların en guzel şarkılarından biri o.. dört'ten sonra tabe.. keşke vaz geçmeselermiş
|
||
|
||
| en sevdigim gruplar arasinda gripin umarim bir dahaki kliplerini "baba meslegi" adli parcalarina cekerler fermanla birlikte iyi bir i$e imza atmi$lar.. |
||
|
||
Gripin benim dünyam helede Birol of of herkes mutlaka o albümü almalı ve herkesi www.gripinfan.com'a beklerizz
|
||
|
||
ayrıca vazgecmediler sustukların büyür icindeye klip geliyoo
|
||
|
||
bu ayki rolling stone dergisinde iki sayfalık güzel bir röportajları var. 2008 yılında arda ve evren dışındakiler askere gidecekmiş gelincede elektro-akustik bir albüm için çalışacaklarmış. ayrıca dergi tarafından 2007'nin en iyi yerli albümü seçilmiş gripin albümü
|
||
|
||
| Gripin'den sürpriz! Geride bırakmaya hazırlandığımız yılın en iyi albümlerinden birine imza atan, bugüne kadar bu albümden çektikleri iki muhteşem klip ile (Böyle Kahpedir Dünya - Sensiz İstanbul'a Düşmanım) büyük başarı kazanan Gripin'den hayranlarına yeni yıl sürprizi: Dalgalandım da duruldum... Gripin, konserlerinde seslendirdiği ve inanılmaz beğenilen, Müzeyyen Senar'ın yorumuyla genç yaşlı herkesin sevdiği bir klasik haline gelen Dalgalandım da Duruldum'u nihayet stüdyoda kaydetti. Yeni yılı karşılarken grubun hayranlarına süprizi olarak albümün yeni baskılarına eklenecek olan şarkıya ses getirilecek bir klip de çekti Önceki akşam Ayazağa'da özel bir stüdyoda çekimleri grubun üyelerinden Evren Gülçığ yönetmenliğinde tamamlanan klipte ünlü yıldız Tuba Ünsal da rol aldı. Tuba Ünsal klipten alacağı ücretin de bir hayır kurumuna bağışlanacağını açıkladı. gripinfan.com |
||
|
||
ben buna bayıldım resmen dalgalandım da duruldum ...konserlerinde ya da çıkmış oldukları programlarda dinleyebiliyordum sadece... bu süper olmuş yaa ..
|
||
|
||
cok sevdigim bir grub, ahh o "böyle kahpedir dünya" sarkisi yok mu ya
|
||
|
||
kendilerini sahnelerde daha fazla görsek daha iyi olacak diye düşünüyorum ama emre aydınla beraber çalışmalarını sürdürmeliler
|
||
|
||
bilmem ama elalem şarkısı gripinin en güzel şarkısı bence o şarkı harika ne zaman dinlesem kopuyorum.
|
||
|
||
| yeni kliplerinde tuba ünsal oynuyormuş... keşke diyen smiley. | ||
|
||
| klip televizyonda gösterilmeye başladı mı? | ||
|
||
| hayır daha gösterilmedi. ocak ayında gösterilmeye başlanacak diye biliyorum ben (: | ||
|
||
| Bugüne kadar katıldıkları rock festivalleri, üniversite bahar şenlikleri, bar programları sayesinde kendilerine ciddi bir hayran kitlesi edinen Gripin, 1999 yılının Şubat ayında Birol Namoğlu ve Evren Gülçiğ tarafından kuruldu. 2001 yılında davula Ilker Baliç´in, elektrik gitara Murat Basdogan´in ve 2002 yılında klavyeye Arda Inceoglu´nun geçmesiyle bugünkü kadrosunu olusturan Gripin, bugüne kadar yerli ve yabancı birçok önemli grup ile aynı sahneyi paylaştı. belkide inanılmaz yükselişleri durdurulmaz olabilir bende çok begeniyorum gripini kaliteli müzik yapıyorlar. |
||