|
||
eveet çook başarılılar
|
||
|
||
| güzel grup, ama back vokalde zayıflar. diğer yönlerini beğendim. | ||
|
||
| çok güzel bir grup ben bayılıyorum hele son albümleri süper olmuş | ||
|
||
| 14 ocak'ta tv'lerde yayınlanmaya başlıyormuş "dalgalandım da duruldum"un klibi. yani yarın izleyeceğiz sonunda (: | ||
|
||
| bu klibi merak ediyorum nasıl acaba.elalem şarkısına halen bitiyorum bu şarkıya ben ya. | ||
|
||
dalgalandım da duruldum....klip |
||
|
||
| şarkının hatrı olmasa yaniii... klip hiç de hoşuma gitmedi benim.. dediğim gibi şarkı güzel,en son nilüfer'den dinlemiştim bu şarkıyı ben..yani sadece görsel yani klip hoşuma gitmedi ![]() (ayrıca iki saat videonun dolmasını bekledim,lütfen bir daha koyarken öncesinde videonun dolmasını bekleyin) |
||
|
||
| zehracım klibi koymadan önce beklemekle alakası yok onun, illa beklenmesine de gerek yoktur (: ahh ahh..gripin konserlerinde ne güzel eşlik ederdik bu şarkıya, şimdide güzel bir kayıtla ve kliple çıktı karşımıza... pek bir sevdim ben, klipte güzel olmuş... emeklerine sağlık ne diyeyim.. dipnot: canım konser istedi feci. |
||
|
||
| tuğçe gitmek gerek konsere=) | ||
|
||
| izmire bu sene gelecekler gitmek için elemden geleni yapacagım. | ||
|
||
| Gripin vokali yazılarıyla bizlerle… Başarılı rock grubu Gripin’in vokali Birol Namoğlu, artık dinleyicilerine yazılarıyla da seslenecek. Türk rock müziğinin adından sıkça bahsettiren grubu Gripin’in vokali Birol Namoğlu, artık ekolay.net/müzik kanalında dinleyicileri ile farklı bir platformda biraraya geliyor. Beğenilen şarkı sözlerinin altına imzasını atan Birol Namoğlu başarılı kalemini bu kez de yazarlık alanında konuşturacak! İfadeleri, başarılı anlatımı ve üslubu ile dinleyicilerinin gönlüne taht kuran Namoğlu, bu kez de kendi sayfasında; müzikal, politik ve sosyal görüşlerini dile getirecek; festival, konser ve performans değerlendirmeleri ile kullanıcılarımızın karşısına çıkacak. Birol Namoğlu’nun yazılarını bugün itibariyle okuyabilirsiniz. Hepinize şimdiden keyifli okumalar… |
||
|
||
tuğçe gitmek gerek konsere=) gideriz canım gideriz gene yine yeniden ![]() bugün yüxexes'in konuğuymuş gripin.. 22.00'de dream tv'de.. |
||
|
||
konserler de daha mı güzel oluyordu bu şarkı klip güzel olmuş fakat keşke tuba ünsal olmasaydı çok sırıtmış sarı saçlarıyla..
|
||
|
||
| orda tuba hanım güzeli oynamış ama fazla göze batmış gibi=) Gripin'den fanlarına özel yeniden albüm basılcakmış ve bu albümün içinde dalgalandım da duruldum da olucakmış ayrıcana grup askere gitmeden önce elektro-akustik bir albüm çıkarıcakmış Aralık 2008 de asker yolcuları kendileri... |
||
|
||
| bugün saat 21:30'da trt'de ki "aynadan yansıyanlar" programının konuğudur kendileri... izleyeceğim bakalım gene gripin beyleri, oh pek mutluyum (: | ||