|
||
| bu hafta powertürk kulis programında "dalgalandım da duruldum" video klibinin kamera arkası var. yayın saatleri Pazartesi 08:25 // 13:25 Salı 10:25 // 17:25 // 20:55 Çarşamba 14:25 Perşembe 11:25 // 20:55 Cuma 09:25 // 15:25 Cumartesi 16:25 Pazar 10:25 |
||
|
||
| çok güzel bir grup şarkılar da güzel özeliikle emre aydınla söyledikler şarkı"sensiz istanbul'a düşmanım" çok güzel |
||
|
||
| klipleri kötü olmuş | ||
|
||
| dalgalandım da duruldum coverıını dinleyin harika yapmışlar çok fazla dinliyorum bu aralar. | ||
|
||
| bu son dalgalandım da duruldum var ya ne süper bişi öyle ya dinlemekten beynim çalışmıyor artık |
||
|
||
| rüzgar,senle yarınım yokki...çok güzeller.. | ||
|
||
fan sitesi yenilendi ve harika olmuş bizimkinden harika olmasın ![]() severek dinliyorum gripini karışmasın kimseler çok güzel..ve vazgeçilmezim böyle kahpedir dünya..duygularımı anlatıyor yani..
|
||
|
||
gripin iyi bi grup,şarkıları güzel,birolun yorumuyla daha keyifli bir hale geliyor
|
||
|
||
| tüm şarkılar sıkılmadan dinleyebiliceğimiz türden dalgalandımda duruldum mu bile harika yorumlamışlar
|
||
|
||
| sadece "baba mesleği" için bile saygı duyulacak grup, sevilesi (: | ||
|
||
| iki gün önce kral tv'de gördüm gripin'i aralarında solistinin de bulunduğu gruptan dört kişi askere gidecekmiş..ama hangi ay olduğu kesin belli değil,düşünüyorlarmış. | ||
|
||
iki gün önce kral tv'de gördüm gripin'i aralarında solistinin de bulunduğu gruptan dört kişi askere gidecekmiş..ama hangi ay olduğu kesin belli değil,düşünüyorlarmış. Evet kral tv video müzik programındaydılar.O askere gidecek dört kişiden kasıtta birol,kerem,murat ve ilker abiler.Aralık gibi düşünüyorlarmış ama net bir bilgi yok...
|
||
|
||
| ''Dört'' harika bir şarkı..dinlemeye doyamıyorum.. | ||
|
||
Gripin'in Daha Gençsin şarkısı süper
|
||
|
||