|
||
yeni çıkaracakları albümlerinde "beş" olmazsa harbi çok üzülürüm lakin "üç" ve "dört" harika "beşte" gelse süper olur 'Beş' gelecek yeni albümde diyorlardı röportajlarında.Umarım doğrudur,hayal kırıklığına uğrayamayız.
|
||
|
||
| bugün itibari ile gripin" in 4. klibi yola çıkıyor.... Pamela düeti "zor geliyor" a gelecektir yeni klip. Klip çekimlerine 11 Nisan gepgenç festivali gripin konserinde başlanacaktır... (İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin yeni kampüsünde) *Klibin çekimleri Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirilecektir.... |
||
|
||
off ya inanmıyorum bende bugün yaklaşık 2 saattir aralıksız bu şarkıyı dinliyorum..çok süper bir şarkı ''zor geliyor'' ..sevindim bu şarkıya klip geleceğine
|
||
|
||
yeni çıkaracakları albümlerinde "beş" olmazsa harbi çok üzülürüm lakin "üç" ve "dört" harika "beşte" gelse süper olur 'Beş' gelecek yeni albümde diyorlardı röportajlarında.Umarım doğrudur,hayal kırıklığına uğrayamayız.kesin olarak gelecek meraklanmayın (: gripin beyler gene yapar içimize işleyen bir şarkı.. |
||
|
||
bugün itibari ile gripin" in 4. klibi yola çıkıyor.... Pamela düeti "zor geliyor" a gelecektir yeni klip. Klip çekimlerine 11 Nisan gepgenç festivali gripin konserinde başlanacaktır... (İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin yeni kampüsünde) *Klibin çekimleri Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirilecektir.... güzel bir seçim... albümdeki bütün şarkılar güzel ya ayrım yapmak imkansız
|
||
|
||
bugün itibari ile gripin" in 4. klibi yola çıkıyor.... Pamela düeti "zor geliyor" a gelecektir yeni klip. Klip çekimlerine 11 Nisan gepgenç festivali gripin konserinde başlanacaktır... (İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin yeni kampüsünde) *Klibin çekimleri Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirilecektir.... Allah'ım.Süper bir haber bu!En sevdiğim üçlemelerinden birine gelecek klip,öyle mi? Merakla bekliyorum
|
||
|
||
| Türü: Çocuk Programı Tarih-Saat: 23.04.2008 14:05 CNN TÜRK ve “Bir Dilek Tut Derneği” 23 Nisan’da çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Çocukların çok sevdiği sunucu Jess Molho’nun sunacağı Bugün 23 Nisan’ın saat 14.05’te başlayacak özel programında Bir Dilek Tut Derneği’ne ulaşan dilekleri gerçekleştiriyor. Prenses olma, helikopter turu, doğum günü partisi ve Kavak Yelleri dizisinde rol alma hayalleri gerçekleşen çocuklar gönüllülerle birlikte programa katılıp neler hissettiklerini anlatıyor. Doa, Emre Aydın ve Gripin’in çocuklarla yaptığı performanslar çocuklara keyifli anlar yaşatacak. Programda ayrıca, Barış Manço Çocuk Korusu’nun şarkıları ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Dans ekibinin Erenköy İlköğretim Okulu öğrencileriyle yapacağı gösteri ekrana gelecek. Saat 20.30’daki programın ikinci bölümüne ise, 3 ünlü aile, İnci Türkay ve eşi Ahmet Eroğlu, Hakan-Çiğdem Bilgin ve Suat-Ahu Sungur çocuklarıyla konuk olacak. Keremcem ile 10 yaşındaki Dilara şarkı söyleyecek ve Balık Ayhan çocuklardan oluşan perküsyon grubuyla gösteri yapacak. Programa ayrıca, Özge Fışkın da katılacak. |
||
|
||
tv 'den izleyemeyecek arkadaşlarımız için;
http://www.cnnturk.com/VIDEO/CANLI_YAYIN/index.asp internet üzerinde canlı olarakta izleyebilirsiniz... az önce programın tizırını izledim. güzel bir programa benziyor. çocuklar; "Gripin,Emre Aydın,ve Doa" ile düet yapmışlarr ne güzel... dört gözle program saati beklemekteyim. |
||
|
||
gripin çok başarılı...
|
||
|
||
bilet fiyatı:28.50 ytl - 18 yaş sınırı vardır. - Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. - Alkollü içki satışı vardır. - Kapı açılış: 21:00 Konser: 23:00
|
||
|
||
| gripin ve emre aydın kaçmaz bence. | ||
|
||
| itici bir grup bence..ne şarkılarını ne de kendilerini seviyorum.. | ||
|
||
| Gripin 'Zor Geliyor' adlı parçaya bu haftasonu klip çekecektir fakat şuan için yayınlanmayacaktır.. yayınlanma tarihi Aralık ayı civarındadır.. Bu sebepten ötürü Zor Geliyor'un öncesinde 4. klip olarak 'Sustukların Büyür İçinde' yayına girecektir.. onunda muhtemel çekim tarihi Eylül ayıdır.. |
||
|
||
| Kaliteli gayet başarılı bir grup benim en çok beğendiğim gruplar arasında severek izler ve dinlerim kendilerini | ||
|
||
| hiç gelme gideceksen... çok başarılı bir çalışma... |
||