|
||
dalgalandımda duruldum'un klibinde oynayan kadından hoşlanmıyorum ben tuba bişey soyadını bilmiyorum. ama bide silicem gelmişi geçmişi diye bi şarkısı vardı. onda biraz ayıp ediyorlar gibiydi. bana o sarkıyı biraz değişik söylüyomuş gibi geldi Yok zaten orası başkaydı da sonra değişti. ![]()
|
||
|
||
Zor Geliyor,Karışmasın Kimseler diyorum,başka da birşey demiyorum
|
||
|
||
felaket bi grup dinleyenlere şaşıyorum bende böyle yorum yapılmasına şaşıyorum sevmiyorsan saygı duyup susmayı bileceksin yada güzel bir dille sevmeme nedenini açıklayabilirsin. ancak dinleyenlere laf edilmesi çok gereksiz bir tutum bence.neyse konudan devam edelim.. ![]() |
||
|
||
bak böyle açıklayınca daha iyi oluyormuş değil mi.. emir cümlesi vermedim, olması gereken birşeyi söyledim. herkesin kendi fikri kendine zaten, seven sever sevmeyen sevmez
|
||
|
||
| tek kelimeyl harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | ||
|
||
bak böyle açıklayınca daha iyi oluyormuş değil mi.. emir cümlesi vermedim, olması gereken birşeyi söyledim. herkesin kendi fikri kendine zaten, seven sever sevmeyen sevmez neyse arada olur böyle anlaşmazlıklar canımız sağ olsun ![]()
|
||
|
||
| gripin gerçekten türkiyede alternatif rock müzik yapan sayılı grublardan biiri vede herzamn aynı çizgilerinde gidiyolar...seviyrum onları:) | ||
|
||
Türkiye'de grup kalmadı da Gripin sayılı grup oldu değil mi? yazık yazık
|
||
|
||
| gripin, 9 haziran akşamı 21:05'te trt'de candan erçetin'in sunduğu "beraber ve solo şarkılar" isimli programa konuk olacak.. | ||
|
||
ben Zor Geliyor, Hic Gelme Gideceksen, Cok Kisa ve Dört sarkilarina bayiliyorum tek kelimeyle mükemmel .. gripin süper...
|
||
|
||
böyle kahpedir dünyayi cok severim, sustuklarin büyür icinde daha bir güzel ama en sevdigim parcalari bu ikisi.
|
||
|
||
| Dalgalandım da duruldum'da güzel ama klibi o oynayan mahvetmiş tuba mıydı ne o işte...o olmasa klip mükemmel oludu. | ||
|
||
| Elalem adlı şarkılarını çok beğendiğim bir grup..başarılarının devamını dilerim.. | ||
|
||
MÜKEMMEL BİR GRUP YA!KALİTELİ MÜZİK YAPIYORLAR!
|
||
|
||
| 16 Haziran 2008 pazartesi saat 21:05 Gripin TRT 1'de ( Candan Ercetin'in sundugu Beraber ve Solo sarkilar adli programa konuk olacaktir ) |
||