|
||
"dört" nasıl bir şarkıdır öyle yaa beş, beş, beş istiyoruzGörmüyor musun kabuk baglamiyor kanattigin hiçbir yaran Hiçbir zaman geri dönmüyor kaybettigin onca insan Saat dört olmus ariyorsun çaresini hüznün kederin Acidan baska dermani yok ki bosvermis bünyenin.. |
||
|
||
| üçnoktabir'den melis ile söyledikleri "zor geliyor" http://www.dreamtv.com.tr/videolar/232 |
||
|
||
| Gripin de çok iyi bir grup. Emre Aydınla yapılan düette seslerin uyumu mükemmeldi. Buna bağlı olarak şarkı da çok güzeldi. Hiç gelme gideceksen , Sustukların büyür içinde. Ve özellikle " Zamana bırakma bizi " Şarkısı çok güzel. Her dinlediğim de ağlarım. Sözleri çok anlamlı. Zamana bırakma bizi. Son bir defa Dokunur ruhuna Dilimden kalbine Apaçık bir muhtira Zamana birakma bizi Vucutlara böler kalbimizi Başka dudaklar deger Silinir muhrumun izi Sanilmasin yastayım yapyalnizim Yoluma devam ederim kaldığım yerden Yalanlardan duvar ördüm göğsüme Bir daha yara almam vurdugun yerden Son bir defa Gel sarıl boynuma Ayrılıktan bahsetme Ya da git kendi yoluna Ama zamana birakma bizi Vucutlara böler kalbimizi Başkasina gösterme Kalbindeki parmak izlerimi |
||
|
||
melis danismend mi? pamela degil mi o ya
|
||
|
||
melis danismend mi? pamela degil mi o ya ![]() Albümde eşlik eden Pamela ama o konserde Melis Danişmend eşlik etmişti
|
||
|
||
| ben dinlerim yanii iyilerr | ||
|
||
sustuklarım büyür içimde isimli şarkıları ağlatır beni ya öyle içli bir parça ki! tam beni anlatıyor resmen damarıma basıyorlar
|
||
|
||
| hiç gelme gideceksen tam bana yazılmış şarkıdır..birol bey sesi ile bu şarkıda benim uzaklara bir yerlere gitmemi sağlar.. | ||
|
||
| böyle kahpedir dünya ile onları dinlemeye başladım emreaydınla olan düetiyle çok sevdim hala da seviyorum | ||
|
||
| Uzun zamandır müzik adına emek vermiş insanlar, başlangıçta bir bar grubu olarak gündeme gelmişlerdi, şimdi çok iyi bir yerdeler (: | ||
|
||
| huyumdur bi şarkıya taktım mı günlerce durmadan dinlerim hayat mars etti işte'yi de günlerce dinlemişimdir gerçi sözleri biraz kamyon arkası geliyor ama yine de çok seviyorum ![]() "hayat mars etti yine üstelik zar tutarak,bense sıkıldım kadere hep yek atmaktan "
|
||
|
||
| Ben hiç sevmiyorum ya itici bir grup,şarkıları da rezalet. | ||
|
||
| İyi müzik yapıyorlar. | ||
|
||
Ben hiç sevmiyorum ya itici bir grup,şarkıları da rezalet. şarkıları rezalet değil gözdecim sevmeyebilirsin ama rezalet deme yahu misal karşında feci derecede gripin sever biri duruyor alınır sonra iki albümünü baştan sona dinlesen her şarkısı ayrı güzeldir, sözler iç acıtır bazende gülümsetir. benim için vazgeçilmezler (:
|
||
|
||
| Baba Mesleği şarkılarında Ferman düet yapmasaydı bu kadar sevmezdim bu şarkıyı belkide..Ferman'la çok sert olmuş ve bence on numara oldu. | ||