|
||
| bencede çok ii bi grup!karışmasın kimseler çokgüzel,rüzgar da ii sayılır.ama konserleri çok sönük,performansları pek ii değldi | ||
|
||
vegayla yaptıkları düet parçası harika.tabi karışmasın kimseler. vs... i şarkılar var.en azından abuk sabuk şarkı sözlerini bastırmak için enstrumanlara saldırmıyorlar.kulağa hoş geliyor.helal olsun
|
||
|
||
| hiç kimse 'ELALEM' i sölememiş... bence elalem de çok güzel bi şarkı | ||
|
||
| albümde güzel şarkılar var...karışmasın kimseler gibi...ama fazla klip gelmedi:/ canlı performansları ii.. | ||
|
||
| elalem çok sevdiğim bir şarkı | ||
|
||
| boşver çoook hoşuma gitti karışmasın kimseler e de bayılıyorum benim şarkım | ||
|
||
| ...hayat zaten ÇOK KISA... ...biz de baktık bu gözlerle kalabalık dünyaya kimleri yazdık kimleri yaktık bu sözlerle bitmeyen tenha satırlara... ![]() |
||
|
||
| ayyy insanı uçuruyor yaaa...Karışmasın kimseler..Hayat mars etti falan çok seviyorum...Özellikle slow parçaları insanı daha çok çekiyor...Sahne performanslarıda baya hoşuma gidiyo... | ||
|
||
| rüzgar karışmasın kimseler bir anlık istek süper ilk üçüm bunlarr |
||
|
||
vegayla olan düetleri süper.diğer şarkılarının da çok beğeniyorum
|
||
|
||
| bence çok güzel bir grup elalem şarkısını çok seviyorum | ||
|
||
| bencede basarılı bir grup karısmasın kimseler ve elalemi cok severek dinliyorumm | ||
|
||
| hikayeler anlatıldı üç karismasın kimseler ilk üç budur bende..akustik versiyonlarina diyecek soz yok..cıkacak tum albumlerini gozum kapali alirim.. |
||
|
||
Gripin çok severek dinlediğim grupların başında geliyor." Elalem, boşver,karışmasın kimseler,senle yarınım yok ki" ve daha bir çoğu... Yeni albümleri içinde çalışmalara devam ediyorlarmış, sabırsızlıkla bekliyorum
|
||
|
||
| 'karışmasın kimseler' in etkileri geçmeden emre aydın düetleri 'ben sensiz İstanbul'a düşmanım' geldi.. o da yıktı geçti. bu adamlara şarkı yaptırmamak gerek yani! neyse bunlardan başka 'eskiz' kelimesine karşı özel bir sempatileri olduğunu düşündüğüm gruptur, Gripin. (: |
||