|
||
| ben "emre aydin" düetini sevmedim. yani şarkiyi sevdim ama emre aydin'in düetini sevmedim. birol'un sesinin yaninda çok düşük kalmiş. birol'un sesi içinize içinize işliyor o "gel gel gel" lerde.. yok yok emre aydin olmasaymış o şarkida daha guzel olurmuş. deniz özbey olsaymış çok güzel olurmuş.. | ||
|
||
yılbaşı akşamı 3 yerde çıkan bir diğer grubumuz son albümleri leziz olmuş ellerine sağlık
|
||
|
||
| www.gripinfan.com | ||
|
||
| karışmasın kimseler!... iyiler.. | ||
|
||
ben "emre aydin" düetini sevmedim. yani şarkiyi sevdim ama emre aydin'in düetini sevmedim. birol'un sesinin yaninda çok düşük kalmiş. birol'un sesi içinize içinize işliyor o "gel gel gel" lerde.. yok yok emre aydin olmasaymış o şarkida daha guzel olurmuş. deniz özbey olsaymış çok güzel olurmuş.. emre şarkıyı yazmasaymış şarkı olmazmış. Girişi emre aydın şarkısı gibi olmasaymış belki deniz olurmuş muş ta muş |
||
|
||
| 14 Şubat 2007 tarihi itibariyle tüm müzik marketlerde bulabilecegimiz bir albümleri olacak kendilerinin. vatana, millete hayirli olsun. yavru vatanda bayramlarla kutlansin. |
||
|
||
| emre aydınla düetini dinledim son albümden.. sensiz istanbula düşmanım..iiyi patlıcak bu parça.. |
||
|
||
karışmasın kimseler ve senle yarınım yok ki süper şarkılar..
|
||
|
||
sensiz istanbul'a düşmanım'ın üstüne tanımıyorum muhteşem bir grup. hele birol abinin sesi... bu grup sevilmez mi
|
||
|
||
| boşver' i çok seviyorum.hissederek yazmaları beni etkiliyor. | ||
|
||
"böyle kahpedir dünya"nın çıkmasına iki gün kalmış, özellikle düet parçalarla baya ses getireceğe benziyor sabırsızlıkla bekliyoruz
|
||
|
||
mükemmel bir grup özellikle birol namoğlu nun sesine hayranım.bütün şarkıları birbirinden güzel ve kaliteli.sözleri de bir o kadar gerçekçi.söylenecek söz yok ilk çıktıklarından beri seviyoum ve yeni albümü heyecanla bekliyorum.
|
||
|
||
26 şubat pazartesi albüm raflara yerleşecek.az kaldı
|
||
|
||
| hadi hayırlısı... | ||
|
||
| ya böyle kahpedir dünya şarkısı çok çok güzel olmuş.ne diyim onlar bu ikinci albüm olayını başarıyla atlatmışlar.. | ||