|
||
| Baba mesleği sanki değil baya baya Bush'a yazılmış gibi katil doğmuş baba mesleği diyor babasıda körfez savaşını başlatmıştı ilginç şarkı olmuş güze bir düet Ferman ile.Hoşuma gitti benim. Sözler bu albümde ciddi derecede kaliteli . |
||
|
||
| yeni albümü çok begendim..tam bekledigim bir albüm olmuş..şarkılar gerçekten çok iyi benim çok hoşuma gitti..'baba meslegi ve böyle kahpedir dünya' favorilerim:= | ||
|
||
| 21 mart çarşamba yuxexes 23 mart cuma konuşarock da lar kendileri | ||
|
||
| perşembe günü saat 14:00'de (yanlış bilmiyorsam eğer) radyo d'de konuk olacakalar... | ||
|
||
solistlerinin ihracat müdürü olduğunu öğrendiğim zaman çok şaşırdığım,yüxexes'de yeni şarkılarına ve klibine vurulduğum güzel grup!
|
||
|
||
| önce bir çıktılar yok oldular...merak edip duruyordum elalem'in devamı gelecek mi diye.neyse beklemeye değer bir albümle karşımızdalar...ellerine sağlık derim ben yüreklerine sağlık...sözler etkileyici(boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan!) emre aydın'la yapılan düet 'sensiz istanbul'a düşmanım' ve ferman akgül'le yapılan düet 'baba mesleği' ve çıkış şarkısı 'böyle kahpedir dünya'gerçekten dinlemeye değer şarkılar...favorilerim arasında... umarım umduklarını bulurlar ve yola devam! |
||
|
||
| albümü henüz dinlemedim ama "böyle kahpedir dünya"dan albümün çok iyi olduğu anlaşılıyor.cidden süper şarkı | ||
|
||
| son albümlerinden sonraaa bayılmaya başladım bu gruba benn!!! | ||
|
||
son albümleri tek kelimeyle harika... bıkıp usanmadan dinleyebilirsiniz... tavsiye ettiklerimden..."sustukların büyür içinde" ve "dört" e takmış durumdayım... sanane bundan da fena coşturuyo tabii...
|
||
|
||
| böyle kahpedr dünya bir numaram | ||
|
||
| sensiz istanbul a düşmanıma klip çekilmiştir yakında gösterilmeye başlanır | ||
|
||
albüm süper olmuş ama baba mesleği favorim..mükemmel bir parça olmuş,sözler ancak bu kadar güzel olabilirdi.ferman ın performansı harika.bence dört dörtlük bir parça.bunada bir klip çekilse çok iyi olur..herkese öneririm.. ![]() istersen kaç uzaklara kancık onca çocuğun eli yakanda senin artık bi gözleri kaldı masum bakan boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan sustukça sıra sana gelecek bilesin yeterince ıslandı bu toprak sel aldı kanla karışık yağmur bastırdı can aldı durdukça hiçbir şey değişmez bilesin sustukça sıra sana da gelir bilesin kanla karışık yağmurlarla üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden ölmeyi öğrendim ben daha yürümeyi öğrenmeden mermiler düşerken biri var uzakta tetiği çeken katil doğmuş baba mesleği istersen donat ordunu kancık onca yetimin ahı peşinde senin artık insanmış haklarıymış yalan dolan boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan sustukça sıra sana da gelir bilesin günü gelir unutulur ne basra kalır ne beyrut ama tarih hatırlayacak kim masum kim puşt durdukça hiçbir şey değişmez bilesin sustukça sıra sana da gelir bilesin kanla karışık yağmurlarla üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden ölmeyi öğrendim ben daha yürümeyi öğrenmeden mermiler düşerken biri var uzakta tetiği çeken katil doğmuş baba mesleği demokrasi ambargo körfez kaos insani yardım ilk ortadoğu projesi insan hakları medeniyetler çatışması guernica bunu siz mi yaptınız hayır siz yaptınız yeni dünya düzeni kanla karışık yağmurlarla üstümüze özgürlük yağıyor gökyüzünden ölmeyi öğrendim ben daha yürümeyi öğrenmeden mermiler düşerken biri var uzakta tetiği çeken katil doğmuş baba mesleği boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan |
||
|
||
| Evet baya güzel parça .Harbiden baba şarkı olmuş yaa.Sonuda hoşuma gitti en çok. Hemen moduna girebiliyorum elimle şöyle bir ........... çekiyorum boyalı ayakkabılarınla basma toprağıma lan diyorum .Günümüzü anlatıyor baya iyi politika şart. |
||
|
||
| sıradan bilindik bi tarz işte ama bu albümleri daha öncelere kıyasla daha başarı olur gibime geliyo | ||
|
||
böyle kahpedir dünya süper olmuş...üzüldüm izlerken hakikaten süper olmuş
|
||