|
||
artık sonunda hasret bitiyor.o kadar mutluyum ki ![]() denizli - açıkhava tiyatrosu ertelenmiştir |
||
|
||
mutlu olma konusunda yalniz degilsin. o günü iple cekiyor olucagim. |
||
|
||
ya bi arkadaş vardı baya üzülmüştüü gidemedim konsere die..söliyimde sevinsin garibim... ![]() |
||
|
||
Bugün okuduğum en sevindirik haber 23 Şubat'takini kaçırmadım , 24 Ağustos'ta da kesin orda olacağım
|
||
|
||
| denizli - açıkhava tiyatrosu 20.45 Öğrenci 15 YTL / Tam 20 YTL ayrıntılı bilgi:kapı açılışı 20.00 da gren 20.45 mor ve ötesi:21.45 ![]() gren yaş sınırlaması yokmuş.aslında olsada benim için farketmez ama moriklerimizin hepsi gelsin konsere
|
||
|
||
büyütmeyin yaa altı üstü bi MVÖ ÇOK SEvİNDİM
|
||
|
||
ya inanmıyorum heralde en güzel doğum günü hediyesi olcak bana süperr
|
||
|
||
ya süper yas sinirlamasi yokmus. fiyatlarda uygun. gren de cikicak. daha nolsun ya. ![]() DAHAM MUTLU OLAMAM... |
||
|
||
ya çooook sevindm 23 şubattakini malesef kaçırmıştım ama buna mutlaka gidicem
|
||
|
||
| ya biletler ne zaman satılmaya başlıcakmış bileniniz var mıııı??? | ||
|
||
ya biletler ne zaman satılmaya başlıcakmış bileniniz var mıııı??? evet ya bende cok merak ediyorum. insallah ben gelene kadar satilmaya baslamaz. ![]() |
||
|
||
Belki başlığı görmeyenler ve diğer Ege konserlerinden haberi olmayanlar olur diye linki eklemek istedim. Bu yüzden kaçıran olursa üzülürüm... ![]() Tıkla kardeşim ne bakıyon!?
|
||
|
||
ya biletler ne zaman satılmaya başlıcakmış bileniniz var mıııı??? biletler bugün cafe delicia da satılmaya basladı.
|
||
|
||
| çok sevindim mvo nun denizliye gelişine kesin gidicem konsere | ||
|
||
| Denizli deki arkadaşlar eğer cafe delicia dan biletlerinizi aldıysanız oradan size bilet fiyatlarını adam ön taraflar 20 ytl arka taraflar 15 ytl diye mi sattı? | ||