|
||
| 17/08/2007 dikili - baby beach 21.45 20 YTL ayrıntılı bilgi: kapı açılışı:21.00 sakin:21.45 mor ve ötesi:22.45 18 yaş sınırlaması vardır. http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HRAK3 bilet fiyatları (biletix ) 22,50 YTL |
||
|
||
| arkadaşlar gelen yok mu konsere? kaç gündür kapalıydı forum. kimse bişey yazmamış. ben dikilili olarak orda olucam. |
||
|
||
| gelmezmiyiz konsere hiç.....süper olacak valla konser.... | ||
|
||
| sahnenin önündeydik. inanılmaz bi rock konseriydi. dikiliye 3 sene öncede gelmişlerdi ama ben gidememiştim. hala o konseri unutamadıklarını,turnenin ilk konserini burda yapmakla ne kadar doğru bi tercih yaptıklarını söylediler. kerem abinin kelebek dövmesi ve marilyn monroe t-shirtine bayıldım. bi ara bi kızın şeytan boynuzu(ya da adı her neyse) onu takıp öyle çaldı bi süre çok tatlıydı. şarkılara geçelim. partiyi çalarken felaket şeyler hissettiklerini söylediler.bu şarkı bi başkaymış. küçük sevgilim için çok eski bi şarkı ama siz daha yeni duydunuz dedi. muhafazakarlık terimine karşı olduklarını ve muhafazakar olmadıklarını söylediler ayıp olmaz mıyı çalmadan önce. harun abi onlar 3-5 yaşındayken yapılan darbenin izlerini hala televizyonlarda gazetelerde gördüğümüzü söyledi. şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım. |
||
|
||
görüntü kalitesi çok kötü.idare edin.![]() ![]() şimdilik bu kadar.devamı gelecek...
|
||
|
||
| son foto çok güzel çıkmış. teşekkür ediyoruz sineme. ellerine sağlık |
||
|
||
| bişey değil canım .... keşke daha güzel çıksaydı olsun yinede süper diler ama... konser harikaydı....bide tanıştık yaaaa tam oldu |
||
|
||
anlattıklarınıza göre güzel geçmiş konser. ayrıca fotoğraflar harika.
|
||
|
||
| konserde çalınan şarkılar şöyleydi: 1.uyan 2.serseri 3.şirket 4.kördüğüm 5.sevda çiçeği 6.aşk içinde 7.son deneme 8.daha mutlu olamam 9.ayıp olmaz mı 10.re 11.parti 12.kış geliyor 13.küçük sevgilim 14.az çok 15.darbe 16.cambaz 17.yaz yaz 18.bir derdim var |
||
|
||
| son fotoğraf çok güzel yaa =) ama o mor melek ona öyle şeytan boynuzu (artık adı her neyse) yakışmaz =) =D |
||
|
||
fotograflar çok güzel
|
||
|
||
bende de hiç şans yok bea dikiliye gelmişler ben nerde askerdedim offffff bunu kaçıdığıma inanamıyorum |
||