mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: Mor ve Ötesi Ege Turnesi 2007

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4

07.08.2007 12:14:18
RAKUN heyecanla duyurur: mor ve ötesi EGE TURNESİ 2007 başlıyor! mor ve ötesi iki senelik bir aradan sonra tekrar bir Ege turnesine çıkıyor, bu sefer Sakin ve Gren'i de konserlerin ön grubu olarak misafir ediyor. Bu ayrıcalıklı turneyi mutlaka yakalamanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

denizli konseri ertelenmiş
marmaris konseri iptal edilmiştir

rumeysa 07.08.2007 12:19:18
ben kendi adima kacirmiyorum. Grin Grin

07.08.2007 12:21:18
zuahahaha... Güzel güzel sen kaçırma... Grin 11 Ağustostakine gideceğim ben de. Ne olmuş yan"e" hıh...

rumeysa 07.08.2007 12:26:37
yalniz ben ilk defa mvö konserine gitme sansina sahip oldugum icin, kesin kacirmam. Grin 24 agustos bekle beni. Grin Grin

arsizz_kofte 07.08.2007 12:40:51
yaa bi de marmara turnesi yapsalar Grin

c_y_l_n 07.08.2007 12:59:00
bende kaçırmıcam bu ege turnesini  Grin zaten çok ısrar ettim gelmezsem ayıp olur Tongue

Birgül 07.08.2007 13:00:16
izmir'e yakın olan kuşadası ve çeşme.kuşadasında yaş sınırlaması var. Angry çeşme de uzak kalıyor.of of!kim bilir bir daha ne zaman gelirler izmir'e?! Huh

m.yiğit 07.08.2007 16:13:28
izmir'e yakın olan kuşadası ve çeşme.kuşadasında yaş sınırlaması var. Angry çeşme de uzak kalıyor.of of!kim bilir bir daha ne zaman gelirler izmir'e?! Huh
evet ya yazık bize  izmir merkezde yaş sınırlaması olmadan bi konser istiyorum bu yaz
yazık ya bu yaz onlarsız geçmesin... Cry

cambazimbenim 07.08.2007 16:18:59
kuşadası jade güzeldir zaten...
aaah ah....  Roll Eyes   konser süper olur eminim.....

havva2091 07.08.2007 16:20:52
ya şubattaki denizli  konserinde 18 yaş sınırlaması vardı ama duyduğumuza göree 18 yaşının üstünde biriyle gidersem içeri alınabiliyormuşun..tabi sadece arkadaşlarla konuşurken duymuştum..doğrumu bilmiyorum...öle bişi olup olmadığını sormanız gerekir.. Huh Undecided

charmed 07.08.2007 16:24:05
bende kaçırmıcam bu ege turnesini  Grin zaten çok ısrar ettim gelmezsem ayıp olur Tongue

bence bu ege turnesi seni susturmak içindi Grin  Grin şaka bir yana bütün konsere gidenlerden ayrı ayrı videolar resimler istiyoruz.. ayrıca sakin dikkatli dinleyin harika bir gruptur..

rumeysa 07.08.2007 16:29:37

bence bu ege turnesi seni susturmak içindi Grin  Grin şaka bir yana bütün konsere gidenlerden ayrı ayrı videolar resimler istiyoruz.. ayrıca sakin dikkatli dinleyin harika bir gruptur..

denizlidekilerin resim cekmesi biraz zor. bildigim kadariyla iceriye makina sokmak yasak. Undecided

kaygusuz 07.08.2007 16:30:10
işten izin alabilirsem mutlaka ordayım arkadaşlar

c_y_l_n 07.08.2007 16:34:40

evet can beni iyi susturdu Grin keşke gren yerine sakin gelseydi denizliye ben grenin şarkılarını bilmiyordum işin yoksa onları ezberle birde Grin artık ne yapıp edip fotoğraf makinası sokcam.can abi ye ısrar ederim gene,içeri fotoğraf makinesi sokmak için Grin çok arsız çıktım Tongue

ahmet347 07.08.2007 16:37:47

evet can beni iyi susturdu Grin keşke gren yerine sakin gelseydi denizliye ben grenin şarkılarını bilmiyordum işin yoksa onları ezberle birde Grin artık ne yapıp edip fotoğraf makinası sokcam.can abi ye ısrar ederim gene,içeri fotoğraf makinesi sokmak için Grin çok arsız çıktım Tongue
abla biz alıştık artık sana Grin darısı diğer forum üyelerinin basına Smiley

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4