|
||
| RAKUN heyecanla duyurur: mor ve ötesi EGE TURNESİ 2007 başlıyor! mor ve ötesi iki senelik bir aradan sonra tekrar bir Ege turnesine çıkıyor, bu sefer Sakin ve Gren'i de konserlerin ön grubu olarak misafir ediyor. Bu ayrıcalıklı turneyi mutlaka yakalamanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız. denizli konseri ertelenmiş marmaris konseri iptal edilmiştir |
||
|
||
ben kendi adima kacirmiyorum.
|
||
|
||
zuahahaha... Güzel güzel sen kaçırma... 11 Ağustostakine gideceğim ben de. Ne olmuş yan"e" hıh...
|
||
|
||
yalniz ben ilk defa mvö konserine gitme sansina sahip oldugum icin, kesin kacirmam. 24 agustos bekle beni.
|
||
|
||
yaa bi de marmara turnesi yapsalar
|
||
|
||
bende kaçırmıcam bu ege turnesini zaten çok ısrar ettim gelmezsem ayıp olur
|
||
|
||
izmir'e yakın olan kuşadası ve çeşme.kuşadasında yaş sınırlaması var. çeşme de uzak kalıyor.of of!kim bilir bir daha ne zaman gelirler izmir'e?!
|
||
|
||
izmir'e yakın olan kuşadası ve çeşme.kuşadasında yaş sınırlaması var. evet ya yazık bize izmir merkezde yaş sınırlaması olmadan bi konser istiyorum bu yaz çeşme de uzak kalıyor.of of!kim bilir bir daha ne zaman gelirler izmir'e?! ![]() yazık ya bu yaz onlarsız geçmesin...
|
||
|
||
| kuşadası jade güzeldir zaten... aaah ah.... konser süper olur eminim.....
|
||
|
||
ya şubattaki denizli konserinde 18 yaş sınırlaması vardı ama duyduğumuza göree 18 yaşının üstünde biriyle gidersem içeri alınabiliyormuşun..tabi sadece arkadaşlarla konuşurken duymuştum..doğrumu bilmiyorum...öle bişi olup olmadığını sormanız gerekir..
|
||
|
||
bende kaçırmıcam bu ege turnesini zaten çok ısrar ettim gelmezsem ayıp olur ![]() bence bu ege turnesi seni susturmak içindi şaka bir yana bütün konsere gidenlerden ayrı ayrı videolar resimler istiyoruz.. ayrıca sakin dikkatli dinleyin harika bir gruptur..
|
||
|
||
bende kaçırmıcam bu ege turnesini zaten çok ısrar ettim gelmezsem ayıp olur ![]() bence bu ege turnesi seni susturmak içindi şaka bir yana bütün konsere gidenlerden ayrı ayrı videolar resimler istiyoruz.. ayrıca sakin dikkatli dinleyin harika bir gruptur..denizlidekilerin resim cekmesi biraz zor. bildigim kadariyla iceriye makina sokmak yasak.
|
||
|
||
| işten izin alabilirsem mutlaka ordayım arkadaşlar | ||
|
||
bende kaçırmıcam bu ege turnesini zaten çok ısrar ettim gelmezsem ayıp olur ![]() bence bu ege turnesi seni susturmak içindi şaka bir yana bütün konsere gidenlerden ayrı ayrı videolar resimler istiyoruz.. ayrıca sakin dikkatli dinleyin harika bir gruptur..evet can beni iyi susturdu keşke gren yerine sakin gelseydi denizliye ben grenin şarkılarını bilmiyordum işin yoksa onları ezberle birde artık ne yapıp edip fotoğraf makinası sokcam.can abi ye ısrar ederim gene,içeri fotoğraf makinesi sokmak için çok arsız çıktım
|
||
|
||
bende kaçırmıcam bu ege turnesini zaten çok ısrar ettim gelmezsem ayıp olur ![]() bence bu ege turnesi seni susturmak içindi şaka bir yana bütün konsere gidenlerden ayrı ayrı videolar resimler istiyoruz.. ayrıca sakin dikkatli dinleyin harika bir gruptur..evet can beni iyi susturdu keşke gren yerine sakin gelseydi denizliye ben grenin şarkılarını bilmiyordum işin yoksa onları ezberle birde artık ne yapıp edip fotoğraf makinası sokcam.can abi ye ısrar ederim gene,içeri fotoğraf makinesi sokmak için çok arsız çıktım ![]() darısı diğer forum üyelerinin basına
|
||