|
||
| evet inşallah en yakın zamanda konser gerçekleşir. gerçi benim o konsere gidebilme şansım kalmadı ama diğer arkadaşların uzun zaman beklemesini istemem. | ||
|
||
| offf ya hemen belli bir tarih verseler valla süper olacak artık gruplar neden iptal ediyorsa son günlerde konseri ne biçim iş bu anlamadım ama neyse | ||
|
||
| neden iptal ettiler ya tam da gidecektim açıklama yapmak da yok nasıl oluyorsa | ||
|
||
ya ben televizyonda harun ve kerem k.yı barışarock festival alanında gördüm. o festivalde 24-26 ağustos tarihleri arasında gerceklesti. ve denizli konseri 24 ağustosta olucaktı ama ertelendi. acaba o festival alanına katılabilmek içinmi konseri ertelediler.
|
||
|
||
ya ben televizyonda harun ve kerem k.yı barışarock festival alanında gördüm. o festivalde 24-26 ağustos tarihleri arasında gerceklesti. ve denizli konseri 24 ağustosta olucaktı ama ertelendi. acaba o festival alanına katılabilmek içinmi konseri ertelediler. ![]() benimde aklıma o geldi acaba Barışa Rock la çakıştığı için mi ertelediler diye düşündüm ama pek de konduramadım açıkçası |
||