|
||
| re | ||
|
||
| bir derdim var,gece,küçük sevgilim.cambaz | ||
|
||
hepsiiiiii ![]()
|
||
|
||
| kördügüm...beyaz,delide oldu. | ||
|
||
| Mor ve Ötesinin hiçbir şarkısını ayıramam bu olmasaydı da olurdu diye. Ama en olmazsa olmazı sorulduğuna göre cevabım basit;23 bu şarkı olmasa..cidden olmazdı ya küçük sevgilimin anlamı da ayrı ![]() ama gül kendine mvö ile tanışma albümüm olduğu için bir,hayat,gecenin yerleri de farklı tabi üff ya seçilmiyor böyle daha bir sürü var neyse başlarsam bitiremeyeceğim ![]() |
||
|
||
aslinda ayrit etmek mümkünmü degil tabi ![]() ama öyle biraz daha cok olmazsa olmaz dedigim parcalar: 1. YARDIM ET (hayatimin parcasi) 2. kördügüm 3. cambaz 4. bir derdim var VE TABIKI "DELI" ![]() 5. gece 6. parti |
||
|
||
| Bütün parçaları ama şu ana deliye taktım "Direniyor faili tutkunun" |
||
|
||
| daha mutlu olamam ! | ||
|
||
| daha mutlu olamam yardım et cambaz | ||
|
||
kördüğüm,cambaz,gece,küçük sevgilim,güneye giderken ve tabi diğer bütün şarkıları
|
||
|
||
Şirket ![]() Deli ![]() Kördüğüm ![]() Bir Derdim var Cambaz Büyük Düşler Aşk İçinde |
||
|
||
| Kesinlikle bir derdim var.. Belki şuan çok dinlediğiniz için hayır olmaz der geçersiniz ama bir de bu şarkıyı ilk dinlediğiniz anı düşünün. O tüylerinizin diken diken oluşunu düşünün. Mor ve ötesi bunun kadar güzel bir parça daha yapamaz.. |
||
|
||
| daha mutlu olamam | ||
|
||
Yalnız Şarkı,23 ve Beyaz
|
||
|
||
| 23...Baştan sona her şeyi içinde barındıran bir duygu özeti... | ||