|
||
| Bir derdim var | ||
|
||
cambaz,ask içinde,sevda çiçeği,küçük sevgilim,yaz yaz,ayıp olmazmı daha sayyimi??
|
||
|
||
| kördüğüm , dişi zamiri , yalnız şarkı , bir derdim var | ||
|
||
| kördügüm,gül kendine,gece,beyaz,1945,sevda çiçegi,bir,cambaz,şirket. | ||
|
||
| gül kendine albümünün hepsi darbe,rüya,kördüğüm... yaf kısacası hepsi biri bile olmadan olmaz |
||
|
||
| cambaz,kördüğüm,23 bi de bir derdim var... | ||
|
||
| büyük düşler,,darbe,,ayıp olmazmı,,serseri,,gece,,kördüğüm,,aşk içinde,,balıklar ..aslında bütün şarkıları | ||
|
||
| gül kendine en sevdiklerimden olmakla birlikte avuntu kaynağımdır.(yenilmesem hiç büyümezdim..onun dışında gece,hayat,az çok,yardım et, kördüğüm,23,şarkıcı çocuk, pis..(bu pis dinlerken eşlik etmeyi en çok sevdiğimdir...) | ||
|
||
offf bu baya kazık bir soru yaa hepsi ayrı ayrı özel.. ama bir,23,1945,darbe,doğru yanlış,yalnız şarkı,çocuklar ve hayvanlar...bunlar aklıma gelener ama başlı başına bir "en"arşivi mor ve ötesi yaa..
|
||
|
||
| re2 dir sadece. | ||
|
||
| her şarkılarına bayılırım ama bunlar bir başka; re ![]() aşk içinde ![]() son deneme ![]() bazen ![]() gece ![]() bu 5 şarkıda yaşadığım 5 anının hatırası var sanki o günleri anlatır gibi o yüzden bu 5 parça farklı bende=( |
||
|
||
| bu sıralar sanırsam adından dolayı "boşver".. o melodi de beni öldüren etken tabi.. | ||
|
||
| bir derdim var gece cambaz | ||
|
||
| Sevda çiçeği ve Bir Derdim Var! | ||
|
||
''sevda çiçeği'' , ''bazen'' , ''hayat'' , ''ayıp olmazmı'' , "eksik" , "bir derdim var" ...
|
||