|
||
| Balıklar Yardım Et Ne Hayat Beyaz... |
||
|
||
| hepsii tabii ama gül kendine ve büyük düşler deki bütün şarkılar çoookkk özelll | ||
|
||
Kesinlikle bir derdim var.. haklisin..aslinda öyle bir parcaki o parca..kimse o parcanin daha iyisini ayni kalitesini yapamaz..belkide mor ve ötesi bile Belki şuan çok dinlediğiniz için hayır olmaz der geçersiniz ama bir de bu şarkıyı ilk dinlediğiniz anı düşünün. O tüylerinizin diken diken oluşunu düşünün. Mor ve ötesi bunun kadar güzel bir parça daha yapamaz..
|
||
|
||
| hımm cambaz,büyük düşler,daha mutlu olamam,kördüğüm,küçük sevgilim,uyan,gül kendine,bazen,re,23,bir derdim var karar veremiyorum=) | ||
|
||
yardım et cambaz kış geliyor daha mutlu olamam en özelleri bana göre ama bütün şarkılarını seviyorum
|
||
|
||
| bdv,re,dişi zamiri,23,uyan,daha mutlu olamam...... | ||
|
||
kesinlikle darbe.
|
||
|
||
| bence bir derdim var deli ve cambaz 3üde çok güzel sözleride aynen | ||
|
||
kış geliyor ve bir derdim var ben hala dinledikçe aynı şeyleri hissediyorum
|
||
|
||
| evet arkadaşlar hepiniz haklısınız hepsi süper ama bir derdim var çok özel bir şarkıdır bu mor ve ötesinin kalbi bu şarkı olmasaydı şu an mvo hayranlarının yüzde 75'i mvo'yu tanımazdıEN BÜYÜK MOR VE ÖTESİ EN ÖZEL BİR DERDİM VAR Türkçe'mizi düzgün kullanalım lütfen. |
||
|
||
| Bir derdim var,sevde çiçeği,uyan,küçük sevgilim,büyük düşler | ||
|
||
| hayat gece bir derdim var re sonu belli küçük sevgilim |
||
|
||
| yaLnız şarkı bİr gece ayıp olmaz mı ? |
||
|
||
| gece , bir derdim var, yalnız şarkı | ||
|
||
| Bana kalırsa tabi hepsi ama yinede, bir derdim var, cambaz, şirket bi de yaz yaz yaz diye düşünüyorum.İnsan duyduğu an içinden-dışından eşlik etmek geliyor. | ||