|
||
CAMBAZ...... sonra bir derdim var,uyan,büyük düşler ve ;)diğer bütün şarkılar.. Büyük Düşler de güzel fakat Kış Geliyor'un girişi çok güzel. "Orda Durma","Güneye Giderken","Hep Ayni" ve tabiki "İthaf" Vazgeçilmez... |
||
|
||
| şarkıların hepsi birbirinden güzel ayırt etmek çok zor | ||
|
||
Öncelikle "cambaz" tabi ki...Ardından benim Mor ve Ötesi'ni tanıdığım şarkı:"Bir derdim var".Mor ve Ötesi ni onunla tanıdığım için çok ayrı bir yeri var bende. bir de "bazen" çok güzelll!!!
|
||
|
||
gece, hayat, 23 ve aşk içinde benim için çok özel şarkılar. bunların dışında serseri, uyan, bir derdim var mvöyü mvö yapan şarkılar...
|
||
|
||
| Kördüğüm | ||
|
||
| tabikii bir derdim var gerek şarkının kendisi gerekse klibi ile hala ve herzaman ilk günkü hz ile dinleyeceğim bi şarkı | ||
|
||
| Seçemedim!! Şarkılarının hepsi olmazsa olmaz | ||
|
||
| Daha Mutlu Olamam... | ||
|
||
| yardım et,ayıp olmaz mı,yalnız şarkı,bir.. | ||
|
||
BİR DERDİM VAR (dinle dinle bıkmıyorum)
|
||
|
||
| doğrusunu söylemek gerekirse şarkıları ayırt etmek zor ama cambaz ve darbe | ||
|
||
| DURMA ÖYLE Çook özel şarkı
|
||
|
||
sizce mor ve ötesini gerçekten size bağlayan ve olmazsa olmaz diyebilceğiniz şarkısı hangisi bence hepsi olmassa olmaz hepsi çok güzel ama illki karar vercek olsam cambaz,sevdaçiçeği,bir derdim var ve yaz yaz yaz derdim yorumlar...
|
||
|
||
| yalnız şarkı......o benim ilklerimden biri | ||
|
||
| önceden 'bir'di ama artık 'kayıp'..tabi küçük sevgilim,gül kendine ve uyan her zaman yerini koruyacak | ||